Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstup na Beko Fresh fest a ochutnávku menu Zdeňka Pohlreicha

PR článek

Letošní ročník gurmánského Beko Fresh festivalu se ponese v duchu prezentace nejvyšší domácí i zahraniční gastronomie. S podtitulem „MILUJEME DOBRÉ JÍDLO!“ zamíří o víkendu 26. a 27. května do Liberce. A Liberecká Drbna si připravila soutěž o vstupy a také ochutnávku degustačního menu Zdeňka Pohlreicha.

Fresh Fest nabídne nejen bohatý program založený na gurmánských zážitcích a velkolepé show s vystoupením známých kuchařských es, ale také představí zajímavé kulinářské směry. Jedním z nich je extrémní catering. 

„Na festivalovém menu se tentokrát objeví medvěd, který je ze Slovinska, buvol z východomaďarské puszty, vietnamskou krajtu a krokodýla ze Zimbabwe,“ uvedl majitel firmy Husí játra Filip Töpfer, který světem extrémního cateringu provede všechny nadšené experimentátory.

Kromě extravagantních pochoutek se ale během víkendu ve sportovním areálu ve Vesci představí také to nejlepší z klasické kuchyně nebo zahraničních delikates a chybět nebudou ani živá show pod vedením věhlasných šéfkuchařů, jakými jsou Zdeněk Pohlreich, Roman Paulus, Marcel Ihnačák, Roman Vaněk, Ivan Vodochodský.

Propojení kvalitního vína s jídlem přiblíží Kamil Piálek a v molekulární mixologii plné barev vystoupí Tomáš Kubíček. Za Pilsner Urquell vystoupí profesionálové Václav Berka, Pavel Zítek nebo Vojtěch Homolka. Provoněnou show s výbornou kávou předvede Roberto Trevisan. Prvorepublikovou gastronomii představí šéfkuchař Radek David.

Vítězi naší soutěže se stávají TEREZA CHLUPSOVÁ a TOMÁŠ STRÁNSKÝ. Gratulujeme!

Foto Fresh Festival Liberec

Štítky Beko Fresh Fest, Liberec, Vesec, Pohlreich, vaření, gastronomie, Zdeněk Pohlreich, soutěž, Drbna.cz, Slovinsko, Zimbabwe, Roman Paulus, Marcel Ihnačák, Roman Vaněk, Ivan Vodochodský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstup na Beko Fresh fest a ochutnávku menu Zdeňka Pohlreicha  |  Soutěže  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.