Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Pojďte na Hejnické slavnosti zadarmo!

Nemáte plány na následující víkend? Nechte se Libereckou Drbnou pozvat na tradiční Hejnické slavnosti! Za odpověď na jednoduchou otázku si dva šťastlivci odnesou po dvou vstupenkách na sobotní program. Stačí vyjmenovat tři kapely, které na Hejnických slavnostech v letošním roce vystoupí.

Hejnické slavnosti navazují na tradiční Hejnickou pouť, která se slaví u příležitosti vysvěcení Baziliky Navštívení Panny Marie v tomto městě. I v letošním roce se uskuteční veliká kulturní akce spojená s nabitým kulturním programem v centrální části před areálem Baziliky a MCDO (bývalým hotelem Perun), velikým ohňostrojem, kolotočářskými atrakcemi a stánkovým prodejem v ulicích, doplněná o řemeslný jarmark před kostelem.

Pokud i vy chcete vyrazit na Hejnické slavnosti a ještě nemáte koupené vstupenky, neváhejte a zapojte se do naší soutěže. Pokud dokážete vyjmenovat do středečního poledne tři kapely, které letos na slavnostech vystoupí a usměje se na vás štěstí, získáte po dvou vstupenkách. Ze všech správných odpovědí vylosujeme dva výherce, které zveřejníme v tomto článku. 

Po dvou vstupenkách vyhrávají

Šárka Linková a Kateřina Formánková

Štítky slavnost, vstupenka, Hejnické slavnosti, Drbna.cz, hudební skupina, Panna Marie, soutěž, Perun, bazilika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Pojďte na Hejnické slavnosti zadarmo!  |  Soutěže  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.