Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: Night of Warriors je za dveřmi. Drbna rozdává vstupenky

Home Credit Arena je již tradičním hostitelem galavečera bojových umění Night of Warriors. Již po osmé se 7. listopadu představí ti nejlepší válečníci z Liberce a Jablonce v čele s Martinem Berkou a Aloisem Škeříkem. Na tuhle tradiční akci vám teď nabízíme celkem čtyři volné vstupenky, které můžete vyhrát ve víkendové soutěži.

Stačí odpovědět na jednoduchou otázku. Vyjmenujete alespoň dva zahraniční účastníky letošní Night of Warriors a svou odpověď pošlete na redakce@libereckadrbna.cz. Ze všech správných odpovědí vylosujeme v pondělí v 10:00 dva výherce, kteří získají po dvou vstupenkách. Jejich jména zveřejníme v tomto článku.

Předzápasy začínají v 18 hodin, hlavní program večera o hodinu později. Night of Warriors je výjimečné především atmosférou, která je nesrovnatelná s těmi, kteří jsou k vidění na jiných večerech bojových umění nebo i jiných sportovních akcích v ČR.

Na Night of Warriors najdete vždy úplné a nepřenositelné propojení diváků a „jejich“ zápasníků. „Když jste uvnitř libereckého „kotle“, tak cítíte, že publikum má svou vlastní osobnost a své emoce, které přenáší do průběhu zápasů. Cílem je tak vždy na prvním místě naplnit očekávání diváků a přinést jim takové zápasy, které vyvolávají jejich emoce, namísto budování nepřemožitelných jmen,“ zvou pořadatelé.

SOUTĚŽ UKONČENA: Po dvou vstupenkách vyhrávají Hana Svobodová a Luboš Kubelka.

Autoři | Foto Sportpark Liberec

Štítky vstupenka, soutěž, Home Credit Arena, Liberec, Jablonec, Golden State Warriors, Česko, Hana Svobodová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Night of Warriors je za dveřmi. Drbna rozdává vstupenky  |  Soutěže  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.