Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

SOUTĚŽ: Pojďte s Drbnou na hejtmanský ples zadarmo! Máme vstupenky pro vás i doprovod

Máte plány na večer 26. února? Koukněte do diáře a jestli zeje kolonka prázdnotou, zkuste štěstí v soutěži o dvě volné vstupenky v hodnotě tisíc korun na hejtmanský ples. Ten se opět koná v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev a stejně jako v loňském roce má pro vás Drbna volné vstupenky.

Večerem bude provázet herečka a moderátorka Tereza Kostková, k tanci i poslechu zahraje liberecký orchestr Big´O´Band, v rámci programu vystoupí mj. zpěváci Dan Bárta a Marek Ztracený. Ples startuje ve 20:00.

Benefiční ples hejtmana Libereckého kraje má opět ryze charitativní charakter. Peníze, které se dosud podařilo zajistit od sponzorů, již nyní naznačují, že ples bude uspořádán rozhodně za nižší náklady než v roce 2015, které činily 588 tisíc korun. O dalších příspěvcích sponzorů se stále intenzivně jedná. Další finance budou získány prodejem vstupenek a lístků do slosování. Všechny půjdou na pomoc potřebným. 

„Ples nikdy nebyl pouze společenskou akcí a zábavou, vždy jsme se snažili v souvislosti s jeho pořádáním podpořit nějakou organizaci finančním příspěvkem. Abychom to zdůraznili, rozhodli jsme se jej pořádat definitivně jako benefiční a každého, kdo se chce k podpoře připojit, na ples srdečně zvu. Jsem rád, že se ples rozhodla podpořit také řada významných regionálních firem,“ říká Martin Půta, hejtman Libereckého kraje. 

V letošním roce pomůže ples onkologicky nemocným, postiženým a neslyšícím dětem, výtěžek poputuje i na paliativní péči či sociální i zdravotní rehabilitaci. Konkrétně jde o Nadační fond Ozvěna, nadační fond SLON - Společně dá Liberecko onkodětem Naději, Hospicová péče sv. Zdislavy, o.p.s., SAREMA LIBEREC s.r.o., Centrum LIRA, z. ú. (dříve Středisko pro ranou péči Liberec, o.p.s.), Oblastní spolek ČČK Jablonec nad Nisou a Petra Živsu ze Sloupu (chlapec s DMO)

Chcete volnou vstupenku pro sebe a doprovod? Stačí odpovědět na jednoduchou otázku do čtvrteční (11. února) půlnoci.  


SOUTĚŽ UKONČENA: Vítězem se stala správná odpověď číslo 122, kterou zaslal Jaroslav Demčák.

Štítky ples, vstupenka, soutěž, Drbna.cz, Liberecký kraj, Dan Bárta, Tereza Kostková, Marek Ztracený, Liberec, Martin Půta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Pojďte s Drbnou na hejtmanský ples zadarmo! Máme vstupenky pro vás i doprovod  |  Soutěže  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.