Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

SOUTĚŽ: Neseď v sobotu doma, pojď s Drbnou na sportovní ples TULky

Jen pár dní zbývá do sobotního sportovního plesu Technické univerzity Liberec. Večerem, který startuje v 19:00 v Lidových sadech, bude provázet liberecký multitalent Jakub Děkan a hrát bude kapela Trhák. Jestli i vy chcete na ples vyrazit, nezapomeňte si koupit za 250 korun poslední volné vstupenky v předprodeji ve vrátnici KTV Na Bohdalci 7 nebo se zapojte do naší soutěže o čtyři vstupenky, které si rozdělí dva výherci.

Stačí do středečního (24. února) poledne odpovědět na jednoduchou otázku. Kolikátý ročník sportovního plesu TUL se letos koná? Malou nápovědou může být, že správnou odpověď najdete na Facebooku. Odpověďi zasílejte na redakce@libereckadrbna.cz.Výherce zveřejníme ve středu večer v tomto článku.

Mimo hlavního programu se můžete těšit i na DJs z EXPERIMENTAL CABARETU, dále DJs z DECKSTERS GROUP a DJ DAYWICK a vyhlášen bude také Sportovec roku 2016 TUL. Na slosovatelné vstupenky můžete navíc také vyhrát zážitkové ceny, jako třeba projížďku Porsche nebo bungee jumping.

Všechny informace o plese naleznete zde.

SOUTĚŽ SKONČILA: Po dvou vstupenkách vyhrávají Stanislav Šimek a Veronika Hudcová.

Štítky ples, soutěž, vstupenka, Technická univerzita v Liberci, Jakub Děkan, Bohdalec, Porsche, Facebook, Sportovec roku

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Neseď v sobotu doma, pojď s Drbnou na sportovní ples TULky  |  Soutěže  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.