Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

SOUTĚŽ: Zažij utkání Slovanu jako VIP host se vším všudy!

Fandíte Slovanu a plánujete návštěvu posledního domácího utkání se Zlínem? Máme pro vás lákavou nabídku! Co takhle si před utkáním se Zlínem projít zázemí stadionu, čas před zápasem strávit přímo na ploše, vyfotit se s trenérem a poté se posilnit něčím dobrým ve VIP prostorách? Stačí pro to udělat opravdu málo.

Základem pro účast v soutěži je zakoupení vstupenky na poslední domácí utkání sezony v předprodeji nebo být vlastníkem permanentní vstupenky. Druhou podmínkou je odpovědět na opravdu jednoduchou otázku, kterou každý správný fanda ví z hlavy nebo ji rychle dohledá na oficiálním webu Slovanu.

Tři kola před koncem sezony 2015/2016 si Slovan vybojoval jistou účast v evropských pohárech. Po kolikáté si liberecký manšaft zahraje v pohárové Evropě (včetně předkol)?

Odpovědi zasílejte skrze níže uvedený formulář do pondělí 9. května a zároveň nám do příslušné kolonky nezapomeňte připsat místo (tribuna, sektor, řada, sedačka), kam máte zakoupenou svou vstupenku nebo permanentku na poslední domácí ligový duel Slovanu proti Zlínu, který se hraje ve středu 11. května od 18:15. Jen dodáme, že si vstupenku můžete pořídit ve Fanshopu na stadionu U Nisy nebo online přes Ticketportal. Dva výherci budou vylosováni a kontaktování v úterý 10. května.

Co VIP návštěva obsahuje? 

  • Předzápasová prohlídka zázemí stadionu (od 17:00)
  • Možnost strávit čas před zápasem u hrací plochy
  • Fotka s trenéry
  • Přístup do VIP prostor

SOUTĚŽ UKONČENA. Z necelých dvou stovek správných odpovědí (Liberec si v pohárové Evropě zahraje po patnácté) jsme vylosovali dva vítěze. Utkání Slovanu se Zlínem zažijí jako VIP hosté Zuzana Hofmanová a Milan Kalla. 

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky VIP, soutěž, Zlín, vstupenka, Evropa, Ticketportal SK, Zuzana Hofmannová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Zažij utkání Slovanu jako VIP host se vším všudy!  |  Soutěže  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.