Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Víte, kde na Liberecku je nejlepší zmrzlina? Dejte tip a soutěžte o telefon Lenovo Vibe Shot

PR článek

Léto je téměř tady a s ním i Zmrzlinová mánie! Vložte do zmrzlinové mapy tip, kde je vaše nejoblíbenější zmrzlina, a k tomu si zasoutěžte o smartphone Lenovo Vibe Shot s 16Mpx foťákem. Namíchat si můžete i lahodný zmrzlinový tarif.

Na www.zmrzlinovamanie.cz najdete speciální zmrzlinovou mapu, do které můžete zadat adresu svého nejoblíbenějšího zmrzlináře. Dejte ostatním tip, kam si zaskočit probudit své chuťové receptory. Ať už na točenou, nebo kopečkovou.

Vyfoťte se navíc se zmrzlinou a pošlete ji do fotosoutěže o chytrý telefon Lenovo Vibe Shot s úžasným 16Mpx foťákem, díky kterému už nebudete muset na svou dovolenou tahat žádný další fotoaparát.

Mobilní operátor GoMobil pro vás připravil navíc skvělý letní zmrzlinový tarif. Zkuste si bez závazků namíchat tarif na míru dle své chuti a dostanete navíc kopec minut, SMS nebo dat na ochutnání zcela zdarma. Nezapomeňte si také přibrat lahodné doplňky - polevu ve formě nejrychlejší 4G LTE sítě, posyp v podobě neomezeného volání v síti anebo jako oplatku neomezené facebookování.

Štítky Lenovo, zmrzlina, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Víte, kde na Liberecku je nejlepší zmrzlina? Dejte tip a soutěžte o telefon Lenovo Vibe Shot  |  Soutěže  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.