Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte automatickou pračku nebo vysavač z internetového obchodu 2. jakost

PR článek

Ačkoliv už jsou vánoční svátky dávno minulostí, na nákup spotřební elektroniky není nikdy pozdě. Kdo by ji však nechtěl pořídit za bezkonkurenční ceny? Takovou možnost dává internetový obchod prodejny 2. jakost, v jehož nabídce naleznete téměř vše do vaší domácnosti.

Prodejna 2. jakost nabízí elektroniku za extrémně nízké ceny. Její zboží má buď drobnou kosmetickou vadu, která nemá vliv na fungování spotřebiče, nebo poškozený obal. A ten stejně vyhodíte. Do prodejny navíc nemusíte vůbec chodit, stačí si pohodlně z domova vybrat v internetovém obchodě, jaký výrobek se vám líbí, a produkt přijde až k vám.

V nabídce má 2. jakost s cenami ohlodanými až na kost ledničky, pračky, sušičky, myčky, mikrovlnné trouby, nebo třeba žehličky, vysavače a nejrůznější kuchyňské roboty. Z produktů si ale nevybavíte jenom kuchyni, k dispozici jsou elektrické a kombinované bojlery, zásobníkové či průtokové ohřívače, akumulační kamna, konvektory nebo ventilátory. Objednat domů si však můžete i DVD přehrávač, tiskárnu, tablet power banku nebo chytré hodinky.

Během ledna lze využít nabídku novoročního výprodeje. Prodejna 2. jakost doprodává poslední loňské modely nebo vrácené vánoční objednávky. Proto klesla u některých spotřebičů cena až o 75 procent! Není tak divu, že za produkty zaplatíte doslova jen pár stovek. Cokoliv si vyberete, můžete zakoupit i na splátky. Na každý produkt je také poskytována plná záruka.

Do soutěže s Libereckou Drbnou o hodnotné ceny věnovala 2. jakost tři ceny. Vítěz se může těšit na automatickou pračku Beko s poškozeným obalem v hodnotě 5690 korun, na druhého v pořadí bude čekat vysavač značky Hoover s poškozeným obalem v hodnotě 2190 korun a třetí vylosovaný získá topinkovač Grundig s poškozeným obalem za 529 korun.

BEKO WMB 61232 CS PTM

 

HOOVER BR71 BR20011

 

GRUNDIG TA 5040

SOUTĚŽ UKONČENA: Vylosováni byli Vladimíra Misařová, Marcela Palečková a David Rudinský. Výhercům gratulujeme.

Štítky internetový obchod, pračka, vysavač, Vánoce, Hoover

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte automatickou pračku nebo vysavač z internetového obchodu 2. jakost  |  Soutěže  |  Drbna  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.