Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Bikeři vyrazí do extrémního závodu na tanvaldskou bobovou dráhu

Adrenalinový víkend zažijí závodníci i diváci v sobotu 29. července na bývalé bobové dráze v Tanvaldě. Jede se tu jubilejní pátý ročník kultovního bikového závodu v jedinečné lokalitě bývalé bobové dráhy Bobovka Cup 2017. Začátek je v 9.30 hodin.

Freeridovou trať nedaleko tenisových kurtů na Tanvaldské Výšině obsadí bikeři všech věkových kategorií. Tréninky budou už v pátek 28. července, samotný závod vypukne v sobotu a potrvá až do odpoledních hodin. Na programu je hned několik různých závodních kategorií – Free ženy a muži nad 15 let, Master muži junior (15-21 let), Hobby (21+) a Elite (21+). Na trať vyrazí v ostrém klání první ze závodníků v 11.30 hodin.

„Připravte si opět náhradní trenky, protože věříme, že tenhle závod bude stát opět za to! Samozřejmě, že nebudete ochuzeni o následný doprovodný program, páteční tréninkové jízdy a warm-up party s DJs,“ lákají diváky pořadatelé závodu z DH-FR Racing Tanvald.  

Štítky cyklistika, bike, free riders, Tanvald

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bikeři vyrazí do extrémního závodu na tanvaldskou bobovou dráhu  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.