Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Setkání sportovních nadšenců Sport Live už je tady

Hokej, šerm, házená a spousta další sportů – nejen o tom je veletrh Sport Live, který se v sobotu 7. září již po čtrnácté koná v libereckém Sport Parku. Návštěvníci se mohou těšit na více než sedm desítek sportovních klubů a oddílů, které zde zahájí nábor nových členů pro sezónu 2019/2020, ale také na bohatý doprovodný program zaměřený na zdraví, fitness a sport všeho druhu.

Na hlavní ploše Home Credit Areny se po celý den představí hned tři sporty v samostatných zónách. Ledovou plochu si vezmou na starosti trenéři školičky bruslení Sport Parku Liberec Brusličky, kteří zde zájemcům ukáží, jak to na jejich lekcích chodí a že se bruslit naučí každý. Na fotbalové dovednosti se zaměří Fotbalová akademie FC Slovan Liberec a ve třetí zóně bude pro návštěvníky připraveno crossfitové hřiště. Na něm si každý bude moci vyzkoušet trénink pod vedením zápasníků z BFC Liberec. Kromě toho zde vyroste i ring, ve kterém se odehraje Sport Live Fighter’s Cup.

Program pro malé i velké plný zábavy a inspirace

Děti se budou moci v průběhu celého dne zapojit hned do několika závodů a soutěží. Čeká je například Sportovní víceboj Pojišťovny 211, kde budou na 12 stanovištích plnit sportovní úkoly a na konci je za absolvování celého víceboje bude čekat drobná odměna. To závod v orientačním běhu po areálu Sport Parku bude mít parametry profesionálních závodů včetně použití čipů, kontrolních stanovišť a dalších pravidel. Do obou akcí se mohou děti přihlašovat až na místě.

Tradiční FIT zóna se i v tomto roce zaměří především na zdravý životní styl, zdravé stravování a fitness. Po celý den budou programem provázet Fitnessmiláčci Eva Kraus a Jakub Kraus. Ve FIT zóně se představí sporty jako zumba či dog dancing a bude se zde konat i módní přehlídka nebo pole dance soutěž Airko Battle. Velmi inspirativní bude i program ve VIP sále Home Credit Areny, kde se budou konat odborné přednášky pro širokou veřejnost i trenéry jednotlivých klubů.

Během celého dne bude možné navštívit všechna sportoviště ve Sport Parku Liberec včetně Svijanské arény, kde se od 15 do 17 hodin uskuteční první veřejné bruslení nové sezóny. 

Program největšího sportovního veletrhu na severu Čech bude opravdu nabitý, tak si jej rozhodně nenechte ujít! Koná se v sobotu 7. září od 9 do 17 hodin ve Sport Parku Liberec. Vstup na veletrh je zdarma a zajištěna je i kyvadlová doprava z Fügnerovy ulice také zdarma. Více informací najdete na www.sportliveliberec.cz.

Tisková zpráva

Štítky sport live, veletrh, sport, arena Liberec, Liberec, Home Credit, FC Slovan Liberec, Eva Kraus, Česko

Setkání sportovních nadšenců Sport Live už je tady  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.