Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Bod z Tatranu se počítá. Liberečtí florbalisté ale sahali po třech

Na začátku třetí třetiny vedli liberečtí florbalisté na palubovce Tatranu Střešovice 6:4. Poté měli k dispozici přesilovku, jenže tu nevyužili, a tak přišel povedený závěr domácích, kteří nejprve vyrovnali a v prodloužení rozhodli o druhém bodu. Liberec je tak v tabulce s dvanácti body jedenáctý.

Liberečtí měli začátek jako ze sna, už po půl minutě otevřel skóre Ferdan a po dalších třech minutách zvýšil Kroupa na 2:0. Brankový účet postupně narůstal a hosté si na začátku třetí třetiny vytvořili dvoubrankový náskok. Jenže ten ztratili a z stavu 6:6 se šlo do prodloužení.

V něm po krásné kombinaci rozhodl Brautferger a hosté tak berou jeden bod.

Luděk Beneš (Tatran) „Klasický zápas celků ze spodní poloviny tabulky. Přesto, že jsme celý zápas dotahovali, jsme nakonec urvali vítězství a toho si velmi cením."

Matěj Klucho (FBC Liberec) „Z naší strany povedený výkon. Takto smutně jsme z Tatranu po zisku bodu ještě neodjížděli. Mrzí nás nezvládnutá přesilová hra za stavu 6:4."

V neděli 3. prosince se Liberec představí doma, když přivítá brněnské buldoky.

Tatran Střešovice – FBC Liberec 7:6pp

Branky a asistence: 10:56 Jan Svoboda (Ondřej Vítovec), 27:28 Petr Brautferger (Ondřej Vítovec), 32:40 Milan Meliš, 38:18 Tomáš Svačinka (Jiří Kolísko), 46:00 Jakub Kolísko (Milan Meliš), 49:51 Adam Tlapák (Martin Mühlfait), 61:57 Petr Brautferger (Jakub Slavík) - 00:32 Prokop Ferdan, 03:35 Daniel Kroupa (Radek Valeš), 22:35 Jakub Procházka (Prokop Ferdan), 37:53 Jakub Procházka (Dominik Hiadlovský), 38:31 Jakub Švejkovský (vlastní branka), 40:18 Radek Valeš (Tomáš Marek). Rozhodčí: Jiří Dolanský - Vojtěch Sýkora. Vyloučení: 3:2, využití: 1:0. Diváků: 123. Zásahy brankářů: Michal Rebro 25 - Tomáš Janota 23. Třetiny: 1:2, 3:3, 2:1.

Autoři | Foto FBC Liberec

Štítky FBC Liberec, Tatran Střešovice, Tipsport Superliga, Tatran, Liberec, TJ Tatran Střešovice, florbalista, Daniel Kroupa, Milan Meliš, Luděk Beneš, Tomáš Marek, Jan Svoboda, Jiří Kolísko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bod z Tatranu se počítá. Liberečtí florbalisté ale sahali po třech  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.