Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Florbalisté slaví další výhru. V domácím utkání přejeli Brno 10:3

Liberečtí florbalisté jsou na začátku sezóny v pohodě. Vyhráli páté ze šesti utkání, v neděli na domácí půdě porazili Brno vysoko 10:3 a drží se v horní polovině tabulky.

Domácí byli od začátku v lepší pohodě a postupně si v první třetině vypracovali třígólový náskok. Brněnští ale ještě dokázali reagovat a snížili.

Druhá třetina skončila stejným výsledkem, jen v opačném pořadí. Brno dokázalo snížit na 2:3, domácí pak ale třemi góly odskočili už na 6:2.

Ve třetí třetině pak Liberec v klidu hájil náskok, který navíc ještě navyšoval. Skóre se tak zastavilo až na výsledku 10:3.

Liberec se tak drží na pátém místě tabulky. Ve čtvrtek ho navíc čeká domácí dohrávka prvního kola soutěže, ve které hostí Pardubice. Zápas začíná na ZŠ Dobiášova v 19:30.

Zdeněk Skružný (Liberec) „Možná poprvé za posledních několik let jsme s přehledem zvládli utkání, které jsme zvládnout měli. Brno bojovalo, ale kromě několika momentů jsme byli jasně lepší.“

David Kyzlink (Brno) „Bohužel dnes nám vůbec nefungovaly nohy a díky hře Liberce jsme se hodně obtížně dostávali do utkání. Dostáváme laciné branky zapříčiněné chybami které vyplývají ze hry na míčku.“

FBC Liberec – Bulldogs Brno 10:3 (3:1, 3:1, 4:1)

Branky a asistence: 3:16 Marek (Valeš), 6:33 Ferdan (Marek), 14:00 Kořínek (Bitman), 25:40 Baudisch (Balatka), 34:21 Salát (Valeš), 37:40 Lhota (Valeš), 41:50 Kopecký (Salát), 46:27 Balatka (Baudisch), 53:58 Rozkovec (Balatka), 54:35 Kološ (Klucho) - 14:31 Němec (Marek), 31:30 Pešek (Konečný), 55:45 Němec (Marek). Rozhodčí: Milan Baloun - Roman Šuvada. Vyloučení: 1:2. Využití: 1:0. Diváků: 180. Zásahy brankářů: Vít Vaníček 7 - Filip Kuhn 21, Jan Mazánek 6.

Autoři | Foto FBC Liberec

Štítky FBC Liberec, florbal, Brno, FC Zbrojovka Brno, FC Slovan Liberec, florbalista, FK Pardubice, Zdeněk Skružný, Bulldogs Brno, Jan Mazánek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Florbalisté slaví další výhru. V domácím utkání přejeli Brno 10:3  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.