Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Florbalisté stále nemají dost. Ve Znojmě nastříleli deset gólů a lize jsou třetí

Hodně povedenou sezónu zatím prožívají liberečtí florbalisté. I když ve čtvrtek v dohrávce zbytečně ztratili dobře rozehraný zápas s Pardubicemi, kdy prohráli v prodloužení, v sobotu si náladu opět vylepšili, když ve Znojmě vyhráli 10:5. Stále se tak drží v popředí superligové tabulky.

Prakticky hotovo bylo už po první třetině, kterou hosté ovládli v poměru 4:1. Druhá třetina byla podobná, Liberec hrál aktivně a skóre navyšoval až na 8:2. Ve třetí třetině hosté přece jen trochu ubrali a domácím povolili skóre korigovat na konečný výsledek 10:5.

Další utkání v rámci Tipsport Superligy odehrají liberečtí muži v pondělí 15. října v Mladé Boleslavi. Zápas odvysílá ČT Sport, začátek je v 18:10.

Jan Šťastník (Znojmo) „Asi už bych se opakoval, není to z naší strany dobré a je nejvyšší čas přijít s nějakou změnou. Liberec podal průměrný superligový výkon a i tak to na nás hravě stačilo. Děkuji divákům, že vydrželi až do konce."

Filip Hanžl (Liberec) „Vrátili jsme se po minulém utkání k lepší defenzivě a velmi rychle jsme si vytvořili vyšší vedení. Jsme rádi, že se výsledkem nenecháme rozhodit a hrajeme 60 minut naplno. Díky za klasickou skvělou znojemskou atmosféru, mám to tu hodně rád a jdu si nechat podepsat místního hlasatele."

Znojmo Laufen – FBC Liberec 5:10 (1:4, 1:4, 3:2)

Branky a asistence: 17:40 Kucharič (Pánek), 37:11 Šindelář (Pánek), 50:50 Horák (Kucharič), 59:25 Ďuriška (Pánek), 59:42 Novák (Horák) - 8:28 Veselý (Salát), 10:30 Kološ (Lhota), 11:00 Kopecký (eselý), 19:03 Rozkovec (Balatka), 29:31 Marek (Valeš), 30:07 Salát (Kopecký), 35:52 Salát (Ferdan), 39:50 Kološ (Ferdan), 54:43 Valeš, 57:46 Balatka (Salát). Rozhodčí: Filip Drápal - Jakub Pospíšil. Vyloučení: 4:2,využití: 0:2. Diváků: 230. Zásahy brankářů: Jan Hándl 24 - Tomáš Janota 15.

Autoři | Foto FBC Liberec

Štítky FBC Liberec, florbal, Znojmo, florbalista, Pardubice, Liberec, Tipsport, ČT sport, Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Florbalisté stále nemají dost. Ve Znojmě nastříleli deset gólů a lize jsou třetí  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.