Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Po repre pauze se florbalisté do ligy vrátili vítězně. A v neděli hrají v aréně

Dlouhá reprezentační pauza skončila a vrací se florbalová nejvyšší soutěž. Pokračovala 15. kolem a liberecký FBC hrál v Brně. A zápas zvládl, když vyhrál 8:3. Už v neděli pak v Home Credit aréně přivítá Znojmo.

Hosté vlastně po celý zápas pomalu navyšovali skóre a všechny třetiny vyhráli. Už ve čtvrté minutě otevřel skóre Kopecký, v desáté pak zvyšoval Salát. Domácí pak ještě do sirény snížili, a v druhé třetině dokonce vyrovnali, pak ale hosté třemi brankami celý zápas zlomili.

Do třetí třetiny se šlo za stavu 5:2. Brno ještě dokázalo snížit, hosté pak ale opět tříbrankovou sérií rozhodli o vítěství 8:3.

Neděle pak v Home Credit areně patří florbalu. Od 15 hodin se odehraje zápas nejvyšší soutěže ženského florbalu mezi domácími Crazy Girls a Vítkovicemi, od 18 hodin pak nastoupí Liberec proti Znojmu.

David Kyzlink (Brno) „Liberec dnes nelítostně trestal naše chyby, bohužel jsme se také dnes moc nedrželi našeho herního plánu. Hlavy nahoru a v neděli budeme lepší.“

Filip Hanžl (Liberec) „Zodpovědný výkon pro nás znamená plný počet bodů. Díky soupeři za zápas.“

Bulldogs Brno - FBC Liberec 3:8 (1:2, 1:3, 1:3)

Branky: 14. Žák, 27. Surkoš, 42. Koláčný - 4. Kopecký, 12. Salát, 31. Ferdan, 36. Kopecký, 38. Baudisch, 43. Valeš, 54. Marek, 54. Balatka. Rozhodčí: Gavlas – Mikula. Vyloučení: 2:2, využití: 1:1. Diváků: 157. Zásahy brankářů: Kuhn 10, Bartek 2 - Vaníček 16.

Autoři | Foto FBC Liberec

Štítky FBC Liberec, florbal, Brno, Home Credit, Znojmo, Liberec, Bulldogs Brno

Po repre pauze se florbalisté do ligy vrátili vítězně. A v neděli hrají v aréně  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.