Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kolaps ve třetí třetině. Florbalisté podlehli Boleslavi 1:10

Velmi tvrdé utkání mohli sledovat diváci na hale SH ZŠ Dobiášova. Mladá Boleslav si v první třetině vypracovala jednobrankový náskok, který rozšířila především ve třetí třetině, kterou opanovala 7:0. Celkově si z Liberce odvezla všechny body za výhru 10:1.

Mladoboleslavští vyhráli úvodní buly a vypracovali si první šanci, ze které nakonec padla branka. To Liberec ale nijak nezastrašilo a hrál s technology vyrovnanou partii. První třetina nabídla také dvě přesilové hry, po jedné na obou stranách. Obě však zůstaly bez využití a skóre se do konce dvacáté minuty neměnilo.

Podobný obraz hry nabídla i druhá třetina, oba týmy si vypracovaly několik šancí. V sedmadvacáté minutě odskočili hosté dvěma góly do tříbrankového trháku. Z náskoku hostí umazal jeden gól Kološ, který parádně provedl nabídnuté trestné střílení. Po druhé třetině bylo skóre v poměru 1:3.

Ve třetí části liberečtí předvedli několik chyb, které hosté dokázali velmi efektivně trestat. Druhý zásah si připsal Šebek, Natov zkompletoval hattrick a trefili se i Bína, Gruber, Tomašík a mladičký Švejda. Domácí tak zahodili povedený výkon z úvodních čtyřiceti minut a prohráli vysoko 1:10.

Zdeněk Skružný (Liberec) „První dvě třetiny jsme dokázali se soupeřem hrát vyrovnanou partii. Poté přišlo několik zranění, slepené góly a to zápas rozhodlo."

Petr Novotný (Mladá Boleslav) „Zápas v Liberci je vždycky plný emocí, myslím že jsme druhou a třetí třetinu hráli disciplinovaně a šance, které jsme měli rozhodli o zápase."

FBC Liberec - Technology Florbal MB 1:10 (0:1, 1:2, 0:7)

Branky: 31. Petr Kološ - 1. Martin Tokoš, 27. Jan Natov, 27. Daniel Šebek, 43. Jan Natov, 45. Štepán Švejda, 50. Milan Tomašík, 51. Jakub Gruber, 55. Jakub Bína, 57. Jan Natov, 60. Daniel Šebek. Rozhodčí: František Pangerl - Jiří Šedivý. Vyloučení: 3:3. Využití: 0:1. Diváků: 195. Zásahy brankářů: Tomáš Janota 16, Vít Vaníček 1 - Lukáš Bauer 20.

Autoři | Foto FBC Liberec

Štítky FBC Liberec, florbal, Boleslav, BK Mladá Boleslav, Bílí Tygři Liberec, Daniel Šebek, Milan Tomašík, Lukáš Bauer, Jiří Šedivý, Petr Novotný, Zdeněk Skružný

Kolaps ve třetí třetině. Florbalisté podlehli Boleslavi 1:10  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.