Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Fotbal

Statečný výkon a skvělý úvod Slovanu nestačil. Se Slavií padl 2:3

Liberečtí fotbalisté odehráli proti Slavii velmi dobrý zápas, po skvělém startu vedli 2:0, nakonec ale nemají ani bod. V závěru rozhodl Zafeiris a Slovan tak zůstává bez vítězství šest utkání v řadě.

Slovan přivítá pražskou Slavii. Před utkáním zve do fanzony

Slovan v podzimní ligové části doma po Spartě přivítá i Slavii. Utkání s pražským týmem se hraje v neděli od 18 hodin a domácí klub před jeho startem přichystal fanouškovou fanzonu. Ta začne už dvě hodiny před utkáním.

Liberecká třetí třída: Bílý Potok inkasoval hned dvakrát osmičku

Jižní skupinu nejnižší fotbalové soutěže Liberecka i přes remízu se Stráží vede béčko Rozstání. Ale jen o skóre před Vratislavicemi B. Severní "prales" vede bez porážky Bulovka a poslední je bez bodu Bílý Potok.

Karvinští fotbalisté rozdrtili Liberec 5:2. Slovan už pět kol nezvítězil

Karvinští fotbalisté v 10. ligovém kole rozdrtili Liberec 5:2 a v nejvyšší soutěži zvítězili po osmi zápasech. Slovan je už pět kol bez výhry a klesl na 11. příčku.

Slovan postupuje v poháru. V Kladně ale zahazoval šance

Liberečtí fotbalisté postupují do dalších bojů MOL Cupu. Na hřišti divizního Kladna před necelými dvěma tisícovkami diváků zahazovali šance, nakonec ale soupeře v závěru dvěma brankami zlomili, když se prosadil Horský a po něm i Tupta.

Kozla mrzelo, že Slovan nedotáhl obrat. Grigar Teplice podržel, řekl

Slovan počtvrté v řadě nevyhrál, i když s Teplicemi byl blízko. Už v prvním poločase otočil z 0:2 na 3:2, jenže zbytečnou penaltou o vedení přišel. V závěru měl několik tutovek, jenže vítězná branka nepřišla. „Jednu šanci jsme měli proměnit a...

Slovan ztratil s Teplicemi. Přestřelka skončila U Nisy 3:3

Bláznivý zápas odehráli liberečtí fotbalisté s Teplicemi. Už v 11. minutě prohrávali 0:2, ještě v první půli dokázali vývoj třemi brankami otočit, jenže v úvodu druhé půle inkasovali z penalty a vítěznou branku i přes velký tlak a několik gólovek...

Slovan hostí Teplice. Děti do patnácti let mají vstup zdarma

Liberečtí fotbalisté po remíze v derby v Jablonci znovu hrají na domácím stadionu. Soupeřem jim budou Teplice. Klub chce do ochozů přilákat fanoušky, a tak se rozhodl pro speciální akci, na zápas mohou zdarma všichni do patnácti let.

Liberecká třetí třída: Bílý Potok doma inkasoval šestkrát. Jindřichovice jedou

Severní skupině nejnižší fotbalové soutěže vládne Bulovka, která nastřílela doma hrajícímu Bílému Potoku půltucet branek. Právě Potok na svůj první bod čeká na posledním místě.

Měli jsme na to vedení navýšit, mrzelo trenéra Kozla po derby

Liberečtí fotbalisté předvedli svůj typický výkon v aktuální sezoně. Do derby v Jablonci dobře vstoupili, šli do vedení a z několika šancí mohli přidat další branky. Jenže nepřidali a Jablonec pak z rohu vyrovnal. „Utkání jsme ztratili v první...

Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.