Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Další posily ze Sparty. Do Slovanu kromě Váchy přichází na přestup Matěj Hybš

Fotbalový Liberec na závěr přestupového období posiluje. Nejprve na půlroční hostování přivedl středopolaře Lukáše Váchu, který už pod Ještědem působil a získal i mistrovský titul. Dnes už s týmem trénoval krajní bek Matěj Hybš, který do Slovanu přichází na přestup.

Čtyřiadvacetiletý Hybš od začátku sezony trénoval s juniorkou Sparty a měl povolení hledat si nové angažmá. To se povedlo až teď a oba kluby se na transferu dohodly v úterý. Kmenový hráč Sparty dosud především putoval po hostováních, zahrál si třeba v Jihlavě nebo Jablonci. Ve Spartě se prosadil až v jarní části sezony, kdy odehrál deset utkání.

Transfer už potvrdily oba kluby, dotahují se jen administrativní detaily. „V rámci přestupu má Sparta zajištěn procentní podíl v případě dalšího přestupu,“ oznámil pražský klub na svém webu.

V sobotu proti Plzni už bude moci nastoupit také Lukáš Vácha, který se k Nise vrací po čtyřech letech ve Spartě. „Je to srdeční záležitost, člověk to ze srdce nevymaže. Působil jsem v Liberci rád, nikdy jsem na to nezapomněl. Jsem rád, že přicházím do fungujícího mužstva,“ okomentoval osmadvacetiletý fotbalista své hostování.

V Liberci zůstane do zimy, pak by se měl vrátit do Sparty, ve které prodloužil smlouvu.

Oba hráči se v Liberci potkají s dalšími sparťany Havelkou, Kulhánkem a Pulkrabem.

Autoři | Foto AC Sparta Praha

Štítky Slovan Liberec, Sparta Praha, Matěj Hybš, Lukáš Vácha, FC Slovan Liberec, AC Sparta Praha, přestup, Ještěd, FK Baumit Jablonec, FC Vysočina Jihlava, FC Viktoria Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další posily ze Sparty. Do Slovanu kromě Váchy přichází na přestup Matěj Hybš  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.