Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Slovan musí na disciplinárku. Jeden z fanoušků polil hráče Plzně

Zápas mezi Slovanem a Plzní má dohru u disciplinární komise. Ta si klub předvolala kvůli incidentu po utkání, kdy domácí fanoušek polil jednoho z hostujících hráčů. Samotný fanoušek už přitom byl identifikován a má až do konce sezóny zakázán vstup na stadion U Nisy.

Jde o fanouška ze skupiny, která si říká Chaotix. Ta se už před nějakým časem pro neshody oddělila od kotle a chodila na západní tribunu.

„Vzhledem k opakujícím se konfliktům s pořadatelskou službou a hostujícími fanoušky v minulosti, nemá na této tribuně při zápasech pobývat. Z jejich strany šlo o porušení předsezónních dohod,“ řekl mluvčí klubu Lukáš Váňa.

Klub nyní přistoupil k dalšímu opatření a na zápas se Slováckem nebude na západní tribunu prodávat vstupenky.

„Všem slušným fanouškům, kteří by si chtěli zakoupit jednotlivou vstupenku na Západní tribunu, se tímto omlouváme a věříme, že kvůli několika problémovým jedincům nebude muset toto opatření trvat delší dobu,“ dodal mluvčí.

Slovan vyzval všechny příznivce, aby ani v emocích nezapomínali, že vhazováním jakýchkoliv předmětů na hrací plochu způsobují klubu problémy. Klub už kvůli chování fanoušků míří na disciplinárku letos potřetí.

„Klubu hrozí vysoké pokuty, a proto nám nezbývá, než se tomu bránit, vymáhat případné pokuty po provinilcích a přistupovat i k zákazům vstupu na stadion v délce dle závažnosti jejich provinění,“ uzavřel Váňa.

Autoři | Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Slovan Liberec, Viktoria Plzeň, disciplinární komise, fanoušci, Plzeň 2-Slovany, Plzeň, Lužická Nisa, Slovácko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan musí na disciplinárku. Jeden z fanoušků polil hráče Plzně  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.