Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Myslím, že Slovácko je hodně podceňované, říká před pondělní dohrávkou Jindřich Trpišovský

Fotbalové Slovácko má na svém účtu sice jen šest bodů a potácí se nad sestupovými pozicemi, manšaft Michala Korduly ale podle trenéra Slovanu Jindřicha Trpišovského není radno podceňovat. Právě liberečtí v zítřejší dohrávce HET ligy narazí na soupeře z Uherského Hradiště. Utkání začíná na stadionu U Nisy v pondělí v 19:00.

„Jsme na tom v tabulce relativně dobře, po vítězství venku se hraje doma dobře. Doufám, že to potvrdíme. Je to pro nás takové trošku zlomové utkání podzimu. Chtěli bychom ho zvládnout, pak bychom byli po polovině podzimu na 16 bodech a to by byl slušný začátek. Pokud to utkání zvládneme, do konce podzimu se budeme pohybovat v horní polovině tabulky,“ shrnul trenér Slovanu Jindřich Trpišovský.

Slovácko bývá podle něho často neprávem podceňovaným týmem. „Mají jen šest bodů, ale trochu to zkresluje, protože výkony podávají velice dobré. Na Spartě prohráli jen 0:1, venku je to nepříjemný soupeř. V jejich zápasech nepadá moc gólů, takže to bude s nimi hodně o tom, kdo dá první branku,“ uzavřel.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Liberec, FC Slovan Liberec, Slovan, 1. FC Slovácko, fotbal, Jindřich Trpišovský, Michal Kordula, Lužická Nisa, podzim, AC Sparta Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Myslím, že Slovácko je hodně podceňované, říká před pondělní dohrávkou Jindřich Trpišovský  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.