Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Slovan rozstřílel výběr Frýdlantska 16:1. V brance modrobílých se objevil obránce Ondřej Kúdela

Díky reprezentační přestávce mají fotbalisté Slovanu čas na přípravu na další utkání podzimní části HET ligy. Ve čtvrtek odpoledne změřili v rámci exhibičního utkání na frýdlantském fotbalovém stadionu síly s výběrem Frýdlantska. Liberečtí nedali domácím šanci a zvítězili 16:1. Důležitý nebyl výsledek, ale pobavit diváky a v nepříznivém počasí se nezranit.

Exhibiční zápasy jsou pro fotbalisty Slovanu nejspíš prokleté. Při posledním zápase s polskou Bogatyniou skrápěl trávník déšť, podobně jako včera odpoledne při utkání s výběrem Frýdlantska.

Slovan se ujal vedení už ve třetí minutě, kdy se poprvé trefil Radek Voltr. Ten postupně nasázel brankáři Veselému tři góly a už v poločase se mohl radovat z hattricku. Po dvou brankách přidali Bartl, Folprecht a Pavlata. Jednou se trefili Kerbr, Mikula, Hybš, Bosančič, Ševčík, Breite a Kolář. Z výběru Frýdlantska se jako jediný radoval Coufal.

Liberečtí už v poločase vedli rozdílem devíti branek a možná i proto zvolil do druhé půle trenér Jindřich Trpišovský překvapivou taktiku a do branky poslal gólmanského debutanta Ondřeje Kúdelu. Evidentně však věděl, co dělá. Frýdlantsko se během druhé pětačtyřicetiminutovky dostalo hned do několika velmi zajímavých příležitostí, Kúdela však všechny zneškodnil a ukázal, že v případě nouze mají trenéři na koho ukázat.

Slovan si v exhibičním utkání bez problému poradil s výběrem Frýdlantska a zvítězil 16:1.

Výběr Frýdlantska - Slovan Liberec 1:16 (1:10)

Branky: 20. Coufal - 3., 17 a 42. Voltr, 15. a 39. Bartl, 45. a 83. Folprecht, 50. a 64. Pavlata, 11. Kerbr, 27. Mikula, 29. Hybš, 38. Bosančič, 55. Ševčík, 65. Breite, 77. Kolář. Rozhodčí: Soukup - Lopuszynski, Šnýdl.

Sestavy: Výběr Frýdlantska: Veselý - Suk, M. Mazánek, Hübst, Jelínek - Michal Zeman, T. Mazánek, Coufal, Havlíček - Pikous, Kozák. Střídali: Tauš, Riedl, Bartoš, Černý, Barac, Havlíček, Sochor, Nosek. Liberec: Hladký (46. Kúdela) - Mikula, Karafiát, Kúdela, Kerbr - Folprecht, Vácha, Bosančič, Hybš - Bartl, Voltr. 
Střídali: Potočný, Ševčík, Breite, Blažek, Pavlata, Š. Kolář.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Liberec, Frýdlant, Frýdlantsko, FC Slovan Liberec, fotbal, Ondřej Kúdela, Radek Voltr, Bílí Tygři Liberec, Jindřich Trpišovský, Michal Zeman

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan rozstřílel výběr Frýdlantska 16:1. V brance modrobílých se objevil obránce Ondřej Kúdela  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.