Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

SOUTĚŽ: Zažijte Podještědské derby jako VIP host. Stačí odpovědět na jedinou otázku

Co takhle zažít Podještědské derby Slovanu s Jabloncem jako VIP host? Liberecká Drbna teď jednomu z vás daruje dvě VIP vstupenky na sobotní zápas. Jejich získání je podmíněno odpovědí na zapeklitou otázku, která se váže právě k Podještědskému derby.

Do níže přiloženého formuláře stačí napsat, jakým výsledkem skončilo první prvoligové Podještědské derby v historii. Malou nápovědou vám může být klubový web Slovanu a také pár indicií. Například to, že se první derby Slovanu s Jabloncem nad Nisou odehrálo 23. září 1994.

Vůbec první české prvoligové Podještědské derby přivítalo na stadion skvělou kulisu. Na tribunu zavítalo takřka neuvěřitelných 12 637 diváků, což je dodnes největší návštěva, jaká si na utkání s naším odvěkým rivalem našla cestu. V dresu Slovanu tehdy nastoupili například brankář Ladislav Maier, záložník Martin Hašek nebo útočník Josef Obajdin, kteří patřili ke stálicím týmu. 

Znáte správnou odpověď? Stačí vyplnit formulář a počkat do čtvrteční tiskové konference k Podještědskému derby, kde jednoho šťastlivce, který dostane dvě VIP vstupenky, vylosujeme.

Foto archiv klubu

Štítky FC Slovan Liberec, FK Jablonec, HET liga, soutěž, fotbal, VIP, Jablonec nad Nisou, Ladislav Maier, Martin Hašek, Josef Obajdin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Zažijte Podještědské derby jako VIP host. Stačí odpovědět na jedinou otázku  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.