Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Známe majitele VIP vstupenek na derby. Vítěze vybral trenér Slovanu Trpišovský

Několik stovek odpovědí se sešlo na soutěž o dvě VIP vstupenky na sobotní derby mezi Slovanem Liberec a FK Jablonec, které se hraje v sobotu na stadionu U Nisy. Vyhrát ale mohl pouze jeden šťastlivec a toho vybral trenér Slovanu Liberec Jindřich Trpišovský na tiskové konferenci před derby. Vítězem se stává Antonín Kříček.

Soutěžící odpovídali na otázku, jakým výsledkem skončilo vůbec první prvoligové derby mezi oběma soupeři. A správná odpověď byla 1:1, kdy Slovan v Jablonci vedl 1:0, domácí ale dokázali vyrovnat.

Na tribunu zavítalo takřka neuvěřitelných 12 637 diváků, což je dodnes největší návštěva, jaká si na utkání s naším odvěkým rivalem našla cestu. V dresu Slovanu tehdy nastoupili například brankář Ladislav Maier, záložník Martin Hašek nebo útočník Josef Obajdin, kteří patřili ke stálicím týmu.

Autoři | Foto

Štítky Slovan Liberec, derby, Jablonec, soutěž, VIP vstupenky, Jindřich Trpišovský, FC Slovan Liberec, FK Baumit Jablonec, trenér, VIP, vstupenka, Lužická Nisa, Ladislav Maier, Martin Hašek, Josef Obajdin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Známe majitele VIP vstupenek na derby. Vítěze vybral trenér Slovanu Trpišovský  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.