Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jihlava si vítězství zasloužila. Zpětně tu porážku beru tak trochu i na sebe, říká trenér Trpišovský

Na sobotní utkání s Jihlavou budou chtít liberečtí fotbalisté rychle zapomenout. Prohru 1:3 s trápícím se týmem Ivana Kopeckého určitě nečekal nikdo. Před Slovan se navíc během dneška může dostat Sparta, které stačí vyhrát ve Zlíně.

„My jsme dnes propadli jak výsledkově, tak svým způsobem i herně. Do utkání jsme špatně vstoupili a pokračovali v tom po celou dobu. Nezvládli jsme to kvalitativně, mentálně ani běžecky,“ shrnul trenér Slovanu Jindřich Trpišovský.

Jihlava podle něho zaslouženě vyhrála. „Byla produktivnější a měla více šancí. Chtěli jsme vyhrát a celý zápas jsme pouze dotahovali. Zpětně tu porážku beru tak trochu i na sebe,“ dodal trenér.

Hráči, kteří ve středu v poháru strávili na hřišti 120 minut, podle Trpišovského v sobotu hrát neměli. „Projevila se na nich únava. Jihlava byla v první hodině zápasu živější a to nás stálo dobrý výsledek. Ve druhém poločase jsme mohli zkorigovat a zápas by vypadal jinak. Bohužel se tak nestalo. Jihlava hrála na brejky na rychlé útočníky a výsledek si pohlídala. Byla lepší a zaslouženě vyhrála,“ uzavřel Trpišovský.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky FC Slovan Liberec, FC Vysočina Jihlava, fotbal, Jindřich Trpišovský, HET liga, trenér, AC Sparta Praha, FC Fastav Zlín, Ivan Kopecký

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlava si vítězství zasloužila. Zpětně tu porážku beru tak trochu i na sebe, říká trenér Trpišovský  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.