Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Jan Nezmar končí ve Slovanu a míří do Slavie. Je čas na změnu, řekl

Po pěti letech ve funkci sportovního ředitele dává Jan Nezmar Slovanu sbohem. Podle svého vyjádření, které klub zveřejnil na facebooku, plánoval konec v klubu už od léta. Fotbal chtěl opustit úplně, ale nabídka ze Slavie ho přiměla názor změnit. Po skončení podzimní části ligy by tak měl nastoupit právě tam.

„S majitelem jsme se dohodli na ukončení spolupráce. Po pěti letech je čas na změnu,“ okomentoval Jan Nezmar.

Podle svých slov chtěl fotbal opustit. „To fotbalové prostředí je velmi specifické. Cítil jsem, že bude správná cesta ho opustit. Jenže pak se objevila nabídka Slavie, která mé rozhodnutí zkomplikovala,“ řekl.

Nezmar tak po podzimní části v Liberci. „S velkou pravděpodobností bude mé další působení spojeno se Slavií.“

Právě pražský klub už na čtvrtek svolal tiskovou konferenci, kde se má řešit i budoucnost sportovního úspěchu. Je velmi pravděpodobné, že na ní bude představen nový sportovní ředitel.

Jan Nezmar je se Slovanem spojen jak hráčsky, tak manažersky. Jako útočník nastřílel 62 ligových gólů, v poslední mistrovské sezóně se přesunul do obrany. Pět let pak působil jako sportovní ředitel, během jeho působení hrál Slovan třikrát základní skupinu Evropské ligy.

Svou práci ve Slovanu hodnotit nechtěl. „Ještě nás čekají tři velmi důležitá utkání a chceme udělat všechno proto, abychom uspěli a skončili na předních příčkách tabulky,“ dodal Nezmar.

Spekulovalo se, že by měl do Slavie odejít i trenér Trpišovský, podle serveru isport.cz ale právě Nezmar dosavadního trenéra sešívaných Šilhavého podržel.

Autoři | Foto

Štítky Slovan Liberec, Jan Nezmar, Slavia, SK Slavia Praha, FC Slovan Liberec, Facebook, Evropská liga UEFA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Jan Nezmar končí ve Slovanu a míří do Slavie. Je čas na změnu, řekl  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.