Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Slovan má šanci vrátit se na pohárové příčky, proti Baníku musí naplno bodovat

Konec podzimní části HET ligy se nezadržitelně blíží. Na stadion U Nisy dorazí v sobotu odpoledne ostravský Baník, který potřebuje body jako sůl. Fotbalisté Slovanu by naopak rádi odčinili prohru s Jihlavou v minulém kole. Pokud by se podařilo modro-bílým zvítězit, posunuli by se zpět minimálně na čtvrtou příčku před Spartu.

Baník zatím neprožívá příliš povedenou sezónu. Přestože hned v prvním kole venku zvítězil, a to jasným výsledkem 3:1, tak na další výhru v HET lize stále čeká. Částečně si Ostravští spravili chuť v MOL Cupu, protože v osmifinále, možná trochu překvapivě, vyřadili na Letné po prodloužení a následných penaltách pražskou Spartu.

Baníku se proti Liberci příliš nedaří. Ze 46 zápasů jich jen necelou čtvrtinu vyhrál, čtrnáctkrát skončilo utkání remízou a jednadvacetkrát zvítězil Slovan. Poslední vzájemné utkání v dubnu loňského roku vyhrál rovněž Slovan, když Baník na Bazalech porazil 2:0.

Liberečtí se dnes budou muset obejít bez Romana Potočného, který si odpykává trest za vyloučení v zápase s Jihlavou. Je to však jediná absence, která může trápit Jindřicha Trpišovského. Zápas začíná v 16:00.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky FC Slovan Liberec, FC Baník Ostrava, fotbal, Jindřich Trpišovský, HET liga, AC Sparta Praha, FC Vysočina Jihlava, Lužická Nisa, MOL Cup, Roman Potočný, Letná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan má šanci vrátit se na pohárové příčky, proti Baníku musí naplno bodovat  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.