Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Budu muset makat a přesvědčit trenéra, aby mi dal co největší prostor, říkal Voltr po zápase s Baníkem

První gól v letošní sezoně a hned vítězný. Radek Voltr ve včerejším zápase s Baníkem Ostrava rozhodl o vítězství Slovanu 2:1, když v druhém poločase překvapil soupeřovu obranu. Pětadvacetiletý útočník doufá, že by mu branka mohla pomoci dostávat se častěji do základní sestavy.

„Je to velmi pozitivní, a doufám, že se díky tomu budu moci častěji ukazovat, ale konkurence tu je velmi silná. Budu muset makat a přesvědčit trenéra, aby mi dal co největší prostor na hřišti. I přesto, že se mi dnes tolik nedařilo, tak jsem rád, že jsem gólem pomohl týmu,“ řekl po vydařeném zápase Radek Voltr.

Vítězný gól byl překvapením nejen pro něj, ale především pro ostravskou obranu, která se před ním rozestoupila tak, že mohl bez problému projít až k brance. „Stopeři tam nechali projít balón mezi sebou, ale výbornou práci odvedl Ondra Karafiát, který ze stopera často útočí a perfektně to poslal přímo na mě, brankář si na míč ještě sáhl, takže jsem měl štěstí,“ dodal.

Radek Voltr se přitom dostal na hřiště až jako střídající hráč na konci prvního poločasu. „Já se rozcvičoval asi od třetí minuty, kdy Matěj udělal špatný pohyb a věděl, že není všechno v pořádku. Takže jsem čekal, kdy na střídání dojde, jakmile Hybšák už nemohl, byl jsem připraven naskočit,“ uzavřel rozhovor s novináři po zápase.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky FC Slovan Liberec, FC Baník Ostrava, fotbal, Jindřich Trpišovský, HET liga, Radek Voltr, trenér

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budu muset makat a přesvědčit trenéra, aby mi dal co největší prostor, říkal Voltr po zápase s Baníkem  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.