Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Fotbalisté Slovanu se vrátili z Kypru. Příprava teď bude pokračovat v Liberci

Osmidenní kondiční soustředění na Kypru je u konce. Fotbalisté Slovanu se vrátili zpět do České republiky v pátek večer. Trenér David Holoubek je s přípravou na jarní část sezony zatím spokojený.

„Během soustředění na Kypru jsme absolvovali celkem třináct tréninkových jednotek, celé soustředění bylo zaměřeno především na kondici, respektive herní kondici. Myslím si, že to, co jsme si dali za cíl, jsme splnili. Musím pochválit kluky za skvělou tréninkovou morálku a za to, jakým způsobem k tréninkům přistupovali,“ říká nový trenér.

Celé soustředění bylo podle něho koncipováno tak, že hráči ráno pracovali na herní kondici a odpoledne už šlo o fotbalové tréninky. „Nicméně ta intenzita, objem a náročnost byly fakt velké. Kluci teď mají volný víkend, dva dny na odpočinek,“ vysvětluje sedmatřicetiletý stratég. Nešlo však jen o kondici a příjemné počasí, soustředění mělo i jiný přínos. „Byl to takový dobrý teambuilding. Dobře jsme se poznali, jak s hráči, tak s realizačním týmem,“ doplnil trenér.

Náročný program jarní přípravy tím nekončí. Od pondělí začnou hráči dvoufázově trénovat v Liberci. Ve středu a v sobotu ligový kádr Slovanu čekají v Xaverově utkání Tipsport ligy proti Jablonci a Jihlavě. „Chceme vyzkoušet i nové hráče, všichni dostanou prostor, aby se ukázali, chytili šanci za pačesy a dokázali, že chtějí být v základní jedenáctce pro první ligové utkání. Jsem moc rád, že v týmu je konkurence,“ shrnul Holoubek.

Ve středu 24. ledna tým odlétá opět na Kypr, kde tentokrát stráví třináct dnů. „Budeme tam moct odehrát tři utkání proti kvalitním soupeřům,“ zmiňuje hlavní přínos zahraničního herního soustředění David Holoubek.

Foto FC Slovan Liberec

Štítky FC Slovan Liberec, soustředění, fotbal, Kypr, David Holoubek, Česko, fotbalista, FK Baumit Jablonec, FC Vysočina Jihlava, Tipsport liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisté Slovanu se vrátili z Kypru. Příprava teď bude pokračovat v Liberci  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.