Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Slovan posiluje. Ze Slovinska přichází stoper Vuklišević

První zimní posilu pod vedením nového trenéra Holoubka hlásí liberecký Slovan. Smlouvu do roku 2020 podepsal teprve dvaadvacetiletý stoper Damjan Vuklišević. Bývalý mládežnický reprezentant by se mohl představit už v sobotním utkání Tisport ligy. V něm fanoušci uvidí i dva testované hráče – Liberijce Dorleye a Ukrajince Kačarabu.

Vuklišević je odchovancem nejznámějšího slovinského klubu NK Maribor, do Liberce ale přichází z klubu Rudar Velenje. V podzimní části za něj odehrál sedmnáct utkání a stal se stabilním členem základní sestavy.

„Jsem moc šťastný. Přišel jsem do super klubu, kde je o vše dobře postaráno. Těším se na to, až se připojím k týmu,“ řekl Damjan Vuklišević při podpisu smlouvy.

Slovinský hráč má zkušenosti i s reprezentačním fotbalem, za mládežnické kategorie odehrál devatenáct utkání.

193 centimetrů vysoký hráč by se mohl objevit už v utkání Tipsport ligy v sobotu proti Jihlavě, rozhodne se ale až v den utkání.

Určitě se ale ukáží dva testovaní hráči – Liberijec Dorley se představil už proti Jablonci, se Slovanem ale trénuje i další stoper, Taras Kačaraba z Ukrajiny, který je kmenovým hráčem Šachtaru Doněck.

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, posila, Vuklišević, Slovinsko, NK Maribor, FC Slovan Liberec, Damjan Vuklišević, Tipsport, FC Vysočina Jihlava, FK Baumit Jablonec, Šachtar Doněck FC, Taras Ivanovyč Kačaraba, Ukrajina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan posiluje. Ze Slovinska přichází stoper Vuklišević  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.