Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Fotbalisty Liberce posílili mladíci ze Sparty Wiesner a Köstl

Fotbalisty Liberce definitivně posílili záložník Tomáš Wiesner a obránce Daniel Köstl, kteří se Slovanem už absolvovali celou zimní přípravu. Oba mladí hráči budou na severu Čech hostovat z pražské Sparty až do konce příští sezony. Kluby o tom informovaly na svých webech.

Oba fotbalisty čeká prvoligová premiéra, v nejvyšší soutěži dosud nemají ani jeden start. Za Spartu už ale v minulosti nastoupili v domácím poháru a Köstl jednou střídal i v zápase Evropské ligy.

Dvacetiletý Wiesner naposledy hostoval v druholigové Vlašimi a patří do širšího kádru reprezentační jednadvacítky. O rok mladší Köstl byl kapitánem sparťanské devatenáctky a na podzim se vrátil na trávníky po zranění. Oba talentovaní hráči se v pátém týmu ligové tabulky potkají s koučem Davidem Holoubkem, který před zimním příchodem do Slovanu trénoval na Spartě.

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Liberec, FC Slovan Liberec, AC Sparta Praha, Tomáš Wiesner, Daniel Köstl, fotbalista, Česko, Evropská liga UEFA, David Holoubek, Vlašim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisty Liberce posílili mladíci ze Sparty Wiesner a Köstl  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.