Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Posila pro Slovan. Do konce sezony přichází z Plzně Václav Pilař

Liberecký Slovan i po startu jarní sezony posiluje. Z týmu Viktorie Plzeň přichází na hostování středopolař Václav Pilař. Šikovný fotbalista má velkou část kariéry problémy se zraněními, přesto si zahrál v reprezentaci a bundeslize. V Liberci stráví jaro a chce se dostat do dobré formy.

„Bude to pro mě něco nového. V mojí momentální situaci je pro mě Liberec nejlepší příležitostí k odehrání co největšího množství kvalitních zápasů. Těší mě, že budu hostovat v týmu, který bojuje o účast v evropských pohárech,“ řekl pro klubový web Plzně Václav Pilař.

Devatadvacetiletý křídelní hráč patřil mezi žádané zboží, kvůli mnoha vleklým zraněním se ale nikdy úplně neprosadil. Přesto stihl odehrát fotbalové Euro v Polsku a zahrál si i v Bundeslize. Nakonec se ale vrátil do Plzně, odkud do Německa odešel.

I po návratu ho ale sužovala zranění, a tak nyní odchází pod Ještěd. „Momentálně Vašek pracuje na svém návratu po zranění kotníku. Věříme, že ve Slovanu v průběhu jarní části dostane dostatek příležitostí k získání potřebné herní praxe. Půlroční hostování je pro všechny strany ideálním řešením,“ prohlásil generální manažer klubu Adolf Šádek.

Pilař se kvůli zranění nedostal do nominace Plzně na první utkání jarní části sezony proti Partizanu ani Olomouci a nefiguroval ani v nominaci na odvetu dnešního zápasu Evropské ligy. Místo toho míří do Liberce.

Podmínky hostování kluby nezveřejnily. Jde ale o hostování bez opce a po skončení sezony se Pilař do Plzně vrací.

Autoři | Foto Viktoria Plzeň

Štítky Václav Pilař, Viktoria Plzeň, Slovan Liberec, hostování, FC Slovan Liberec, FC Viktoria Plzeň, úraz, Mistrovství Evropy ve fotbale, Německá fotbalová Bundesliga, Polsko, Evropská liga UEFA, Německo, SK Sigma Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Posila pro Slovan. Do konce sezony přichází z Plzně Václav Pilař  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.