Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Březnovým hráčem ligy je Matěj Pulkrab. Ve čtyřech zápasech vstřelil šest branek

Matěj Pulkrab se dočkal dalšího úspěchu. V pravidelné anketě HET ligy byl za měsíc březen zvolen nejlepším hráčem mladý kanonýr ve službách Slovanu, který skóroval ve všech čtyřech březnových ligových duelech a nastřílel při nich dohromady šest branek.

"Samozřejmě jsem rád, že mi to tam teď padalo, ale stejně jako každé individuální ocenění ve fotbale je to hlavně díky práci celého týmu. Aniž bych chtěl říkat nějaké fráze, pro mě jsou nejdůležitější ty výkony a góly, které přinášejí body do tabulky, tak doufám, že to bude pokračovat," dodal Matěj Pulkrab.

Odchovanec Sparty Praha hrál do svých deseti let kopanou i lední hokej. Poté upřednostnil fotbal. V dorostu patřil k největším nadějím českého fotbalu. V říjnu 2013 v přípravném zápase v NTC Poprad na Slovensku dvěma góly výrazně pomohl sparťanskému týmu U17 k výhře 3:0 nad Manchesterem United U17.

V únoru 2016 odešel na půlroční hostování do libereckého Slovanu, poté se vrátil zpět do Sparty. V červenci 2017 opět odešel na hostování pod Ještěd.

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky Liberec, FC Slovan Liberec, Matěj Pulkrab, fotbal, AC Sparta Praha, Manchester United FC, Slovensko, NTC Poprad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Březnovým hráčem ligy je Matěj Pulkrab. Ve čtyřech zápasech vstřelil šest branek  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.