Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Slovan přivítá Jihlavu. Hraje o naději na poháry, hosté bojují o záchranu

Velký náboj slibuje zápas 27. kola nejvyšší fotbalové soutěže mezi Libercem a Jihlavou. Domácí chtějí do pohárů a musí bezpodmínečně vyhrát. A Jihlavě jde dokonce o holý ligový život, na čtrnáctém místě totiž má pouze bod náskok na sestupové příčky.

Liberečtí dosud na svém hřišti nikdy neprohráli, přesto si uvědomují, že nepůjde o jednoduché utkání. „Jihlava bude hodně kousat, je to soupeř, který hraje o záchranu a to je obrovská motivace. Tu ale máme i my. Musíme vyhrát, nic jiného před našimi fanoušky nebereme,“ hlásí objev posledních utkání Tomáš Wiesner.

Jihlava začala jaro skvěle, vyhrála první tři zápasy včetně toho v Plzni a dostala se mimo sestupové pozice. Jenže postupně začala ztrácet a opět se namočila do boje o záchranu.

Varováním pro Liberec musí být bilance Jihlavy na jaře venku. Z devíti utkání prohrála jen jednou, naposledy remizovala na Bohemce, před tím v Olomouci.

Liberec také nemá úplně ideální období. V posledních čtyřech utkáních třikrát prohrál a v tabulce spadl až na šesté místo. Naposledy prohrál v derby v Jablonci.

Zápas s Jihlavou startuje na stadionu U Nisy v 16 hodin.

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, HET liga, Jihlava, Plzeň 2-Slovany, Liberec, Tomáš Wiesner, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan přivítá Jihlavu. Hraje o naději na poháry, hosté bojují o záchranu  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.