Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Slovan prochází výsledkovou krizí. Odrazit se chce na Baníku

Do konce ligové soutěže chybí pouhá tři kola a Liberečtí si notně zkomplikovali postup do evropských pohárů. Z posledních pěti zápasů Slovan čtyřikrát prohrál a podle některých zdrojů se povážlivě houpe židle pod trenérem Holoubkem. Získat body mohou v Ostravě, Baníku se ale v posledních kolech daří a stoupá za záchranou. Hraje se od 16:15.

Baník v posledním kole po dlouhé době opustil sestupovou pozici a dokázal porazit Spartu. Pod novým trenérem Páníkem se mu daří.

Slovan má problémy a kromě Slavie, se kterou uhrál bod, prohrál s Teplicemi, Jihlavou, Jabloncem i Duklou.

V Liberci se navíc řeší budoucnost trenérů, kteří mají údajně po sezoně skončit. Poslední tři utkání ale ještě dokončí a pak bude klub hledat jinde.

Bohumil Páník (trenér Ostravy) „Soupeř dlouho figuroval na pohárových pozicích, teď se mu některé zápasy nevyvedly, ale to nezmenšuje jeho nebezpečnost. Má výborné hráče, dovedou hrát nepříjemný a agresivní fotbal, ale to my taky. Liberec je obrovsky těžký soupeř a my proti němu půjdeme jako v posledních zápasech maximální silou, úsilím a bojovností a věřím, že diváci nás doženou k extrémnímu výkonu podobně jako proti Spartě."

Miroslav Holeňák (asistent trenéra Liberce) „Nenacházíme se v dobré pozici, nedaří se nám jak herně, tak hlavně výsledkově a bohužel boj o poháry se nám velmi zkomplikoval. Naopak Baník má formu, hraje o záchranu a velmi dobře finišuje. Podle momentální formy je paradoxně i přes postavení v tabulce favoritem. Navíc má skvělého trenéra, dovolím si říct mého druhého tátu, který mě fotbalově vychoval ve Zlíně. Byl můj trenér a třídní učitel zároveň. Přestože Baníku upřímně přeji záchranu, pokusíme se jim ji zkomplikovat, protože chceme v utkání zvítězit."

Autoři | Foto FC Slovan Liberec | Zdroj ČTK

Štítky Slovan Liberec, HET liga, Baník Ostrava, FC Baník Ostrava, FC Slovan Liberec, trenér, AC Sparta Praha, Bohumil Páník, SK Slavia Praha, FK Teplice, FK Baumit Jablonec, FC Vysočina Jihlava, FK Dukla Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan prochází výsledkovou krizí. Odrazit se chce na Baníku  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.