Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mistrovská nostalgie i ostrá generálka na ligu. Slovan oslavil šedesátku

Libereckému Slovanu je šedesát. A tak se o víkendu slavilo a připomínalo. Pod Ještěd dorazila řada hráčů, která se do historie klubu zapsala mistrovským písmem. Lidé mohli vidět, jak trénuje áčko a také jak je první tým nachystaný na novou sezonu, v generálce remizoval s polskou Vratislaví 1:1.

Oslavy byly rozděleny do dvou dnů. Právě v sobotu proběhl otevřený trénink a lidé se mohli podívat do útrob stadionu. K vidění bylo i týmové focení.

Nedělní část oslav znamenala exhibici hráčů, kteří v Liberci získali mistrovský titul. Fanoušci si tak mohli připomenout umění Breznaníka, Pudila, Papouška a mnoha dalších.

Pak přišlo na řadu áčko, které se v generálce střetlo s polským Slaskem Wroclaw. A oba týmy se rozešli smírně 1:1, za Liberec se trefila posila Koscelník, který skóroval hlavou.

Oslavy ale ani po zápase neskončily a vyvrcholily promítáním finálového zápasu mistrovství světa na velkoplošné obrazovce.

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky U Nisy, Slovan, Liberec, fotbal, oslavy, Ještěd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mistrovská nostalgie i ostrá generálka na ligu. Slovan oslavil šedesátku  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.