Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zrajeme jako víno, jen doufám, že to bude rychlejší proces, řekl po Plzni trenér Slovanu Hornyák

Sympatickým výkonem se prezentoval Slovan na hřišti Viktorie Plzeň. Minimálně polovinu utkání byli hosté domácím minimálně vyrovnaným soupeřem. Trenér Slovanu mladé mužstvo chválil, mrzel ho asi desetiminutový výpadek, kdy měla Plzeň několik šancí, z nichž jednu využila.

„Těžko se mi to hodnotí, protože nemáme žádné body. Dobře jsme do utkání vstoupili, chtěli jsme hrát vysoký presink, nedat Viktorce prostor,“ řekl bezprostředně po zápase trenér Zsolt Hornyák.

Podle něj si jeho tým před gólem vybral slabší pasáž utkání. „Hodně jsme ustoupili do vápna. Ale přijeli jsme se vyhrát, bohužel špatných deset minut nás stálo výsledek,“ dodal.

Hornyák výkon Slovanu ocenil, přesto ale vidí prostor pro zlepšení. „Znám naší sílu a mužstvo dokáže hrát lépe než dnes. Máme hodně kluků z druhé ligy, kteří potřebují získat zkušenosti. Ale zrajeme jako víno, jen doufám, že to bude rychlejší proces,“ myslí si.

Zápas podle něj ovlivnila neproměněná šance libereckého nováčka Jakuba Peška. „Kubu Peška jsme kupovali jako velký talent. Tohle jsou právě ty chybějící prvoligové zkušenosti. Dvě tři kola a myslím, že by tu šanci v pohodě proměnil. Jeho šance byla jedním z klíčových situací zápasu,“ uzavřel Hornyák.

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, Fortuna liga, Viktoria Plzeň, Zsolt Hornyák, FC Viktoria Plzeň, Plzeň 2-Slovany, víno, trenér, Jakub Pešek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zrajeme jako víno, jen doufám, že to bude rychlejší proces, řekl po Plzni trenér Slovanu Hornyák  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.