Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Slovan se představí doma. Ve třetím kola přivítá Teplice

Ligová soutěž se rozběhla naplno a liberečtí fotbalisté se opět představí doma. Na stadionu U Nisy přivítají nepříliš oblíbeného soupeře z Teplic, vždyť poslední tři utkání vyhrál právě soupeř. Zápas začíná v 17 hodin.

Teplice zatím v prvních dvou kolech neprohrály, nejprve remizovali v Příbrami a poté doma přejeli Duklu 5:2. „My jsme minule dali pět gólů Dukle, takže do Liberce jedeme s tím, že se nám podařil velmi dobrý výsledek, i když ke hře nějaké výhrady máme. Určitě bychom chtěli navázat na dubnový duel, kdy jsme v Liberci zápas v závěru dokázali otočit," hlásí asistent trenéra Teplic Radim Nečas.

To Liberečtí zvítězili v prvním kole, v pondělní dohrávce druhého kola ale prohráli v Plzni, i když především v prvním poločase hráli dobrý zápas. „V Plzni jsme zbytečně ztratili všechny tři body a doufám, že tu dobrou hru dostaneme i do zápasu s Teplicemi. Pevně věřím, že budeme naplno bodovat, protože v téhle soutěži musíme právě ty domácí zápasy zvládat,“ řekl trenér Slovanu Zsolt Hornyák.

Podle něj se jeho trenérský štáb na Teplice pozorně připravoval. „Teplice hrají spíše zezadu bez nějaké větší mezihry a nakopávají míče na kontraútoky, takže v tomhle se více chystáme na jejich celkový systém hry než speciálně na hru individualit. Čekáme diametrálně odlišný zápas od toho naposledy v Plzni,“ dodal.

Oba týmy se v ligové historii utkaly už čtyřiačtyřicetkrát. Úspěšnější jsou hosté s dvaceti výhrami, Liberečtí se radovali šestnáctkrát. Poslední tři utkání vyhrály Teplice, v loňském ročníku se vždy radovaly v poměru 2:1.

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, Fortuna liga, Teplice, FK Teplice, FC Slovan Liberec, Lužická Nisa, FC Viktoria Plzeň, FK Dukla Praha, 1. FK Příbram, Radim Nečas, Zsolt Hornyák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan se představí doma. Ve třetím kola přivítá Teplice  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.