Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

FOTO: Dnešní zápas Slovanu s Bohemians skončil remízou

Remízou skončil dnešní fotbalový zápas mezi Boheminas Praha 1905 a domácím Slovanem. V prvním poločase skóroval Bohemians v druhém Slovan.

Fotbalisté Liberce doma remizovali 1:1 s Bohemians 1905 a v první lize nezvítězili počtvrté za sebou. Zápas pátého kola na konci první půle gólově otevřel hostující Rudolf Reiter, v 52. minutě vyrovnal náhradník Elvis Mashike Sukisa.

Oba týmy ve druhém poločase zahodily řadu šancí. Liberec byl v úvodu aktivnější, ale první větší možnost si vypracoval až ve 30. minutě, kdy Karafiátova dělovka proletěla těsně nad břevnem. Na druhé straně Bartek nebezpečně přihrával v šestnáctce, ale Mašek ani Hilál na míč těsně nedosáhli.

V závěru poločasu domácí polevili a Bohemians je za to potrestali. Ve 42. minutě se Filip Hašek prodral ke střele, gólman Hladký míč vyrazil jen k volnému Reiterovi a ten hlavou snadno trefil odkrytou branku. Slovan do druhého dějství vstoupil mnohem lépe a sevřel pražského soupeře u jeho pokutového území. Breite vypálil nepřesně a Potočného tvrdou ránu vyrazil brankář Valeš.

V 52. minutě už srovnal Mashike Sukisa, který převzal Karafiátův pas za obranu a propálil Valeše mezi nohama. Konžský útočník si připsal premiérový gól v české nejvyšší soutěži. "Klokanům" mohl brzy vrátit vedení Hilál, který obešel stopera Karafiáta, ale Hladký jeho střelu se štěstím vykopl. Liberecký brankář o chvíli později vyrazil i další pokus bahrajnského forvarda z hranice šestnáctky. Pak opět převzali iniciativu domácí.

Valeše nejprve zachránila tyčka při Ševčíkově přízemní ráně a gólman Bohemians chvíli nato vychytal Breiteho. Minutu před koncem Nečas dostal míč podruhé do domácí sítě, ale gól nebyl uznán kvůli zřejmě špatně signalizovanému ofsajdu. Severočeši se museli spokojit s třetí ligovou remízou po sobě. Bohemians na hřišti Liberce nezvítězili ani v 17. utkání samostatné nejvyšší soutěže.

Autoři | Foto Lubomír Krongaiger

Štítky Sport;fotbal;první;5. kolo;Liberec;Bohemians Praha 1905, Bohemians 1905, Bílí Tygři Liberec, Rudolf Reiter, Elvis Mashike Sukisa, Filip Hašek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Dnešní zápas Slovanu s Bohemians skončil remízou  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.