Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Slovan repre pauzu vyplní MOL Cupem. Ve druhém kole míří do Štěchovic

Liberecký Slovan vstupuje do letošního ročníku MOL Cupu ve druhém kole na hřišti Štěchovic. Nováček ČFL v prvním kole vyřadil divizní Turnov. Slovan je velkým favoritem, navíc poslední tři ročníky poháru vždy dokráčel až do čtvrtfinále. Domácí ale nedají svou kůži lacino, a těší se na zápas roku. Utkání začíná ve středu v 17 hodin.

V zápase se nejspíš představí i hráči, kteří nedostávají tolik prostoru nebo se vrací po zranění, zahrát by si tak mohli Milan Kerbr a Matěj Hybš, nebo Radek Voltr, který je nejlepším střelcem juniorky s osmi brankami. V bráně pak nejspíš uvidíme Filipa Nguyena.

Hosté jsou jasným favoritem, ve druhém kole poháru končili v historii pouze jednou, v roce 1997 prohráli na hřišti Pelikánu Děčín 1:0.

Štěchovice se s ligovým soupeřem utkali zatím pětkrát, vždy prohráli. Před třemi lety ale byli blízko senzaci, když s Mladou Boleslaví prohráli o jediný gól.

Autoři | Foto Lubomír Krongaiger

Štítky Slovan Liberec, MOL Cup, Štěchovice, Česká fotbalová liga, Turnov, Milan Kerbr, Matěj Hybš, Radek Voltr, Filip Nguyen, FK Mladá Boleslav, Děčín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan repre pauzu vyplní MOL Cupem. Ve druhém kole míří do Štěchovic  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.