Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Slovan potvrdil roli favorita. Štěchovicím nastřílel pět branek

Jasným výsledkem a postupem favorita do dalšího kola skočil souboj třetiligových Štěchovic se Slovanem. Liberečtí zvítězili 5:1. Pozitivem jsou návraty zraněných Kerbra a Hybše, právě druhý jmenovaný si navíc připsal vítězný gól.

Slovan mohl jít do vedení už v páté minutě, kdy střelu Oršuly jen s námahou vyrazil domácí gólman. Skóre se ale měnilo o jedenáct minut později. A tentokrát se Oršula nemýlil, trefil se krásně od břevna do brány.

Domácí pak sice bleskově srovnali, hosté ale šli opět brzy do vedení, když skóroval Hybš. Do kabin šel Liberec s dvougólovým náskokem, když v poslední minutě poločasu se hlavou trefil Pešek.

V druhé půli hosté hru kontrolovali a měli i další šance, Breite ani Kerbr ale nedali a tak skóroval až stoper Kačaraba, který do sítě napálil odražený míč po rohu. Dvě minuty před koncem pak dal pátý gól Koscelník.

Zsolt Hornyák (Slovan Liberec) „Jsme spokojeni s výsledkem, druhý poločas byl horší. Od hráčů, kteří tolik nehrají jsem čekal trochu víc. Bereme to vážně, můžeme se z poháru dostat do Evropy. Chtěl jsem dát šanci hráčům, kteří nehrají tolik v základu. Jsem rád za Kerbra a Hybše, kteří po zranění odehráli celý zápas. Teď máme deset dní na Duklu, chceme se pořádně připravit.“

MOL Cup, 2. kolo

Štěchovice - Slovan Liberec 1:5 (1:3)

Branky: 18. Batka - 16. Oršula, 21. Hybš, 45. Pešek, 60. Kačaraba, 88. Koscelník. Žluté karty: 15. Pavlík, 32. Kučera, 36. Jakobovský. Rozhodčí: Klíma - Koval, Šimáček

Štěchovice: Řehák - Busta, Košata, Pavlík (88. Milojević), Volešák, Kučera (C), Batka (61. Švejda), Díl, Novák, Jakobovský, Kučaba (76. Greš.)
FC Slovan: Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Kerbr - Pešek, Breite (C), Ševčík (63. Nešický), Hybš - Pázler (46. Voltr), Oršula (60. Koscelník)

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, MOL Cup, Štěchovice, FC Slovan Liberec, Zsolt Hornyák, FK Dukla Praha, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan potvrdil roli favorita. Štěchovicím nastřílel pět branek  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.