Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Do Jablonce přijede Dynamo Kyjev. Dorazí stovky ukrajinských fanoušků

Velké manévry chystá policie na čtvrtek v Jablonci. Hraje se Evropská liga proti Dynamu Kyjev a dorazit má několik set ukrajinských fanoušků. Vzhledem k početné komunitě v Česku není úplně jisté, kolik jich bude, policisté předpokládají, že řada z nich dorazí bez vstupenky a připravuje rozsáhlá opatření.

„Tento zápas je ze strany Policie České republiky vyhodnocen jako vysoce rizikový, čemuž bude odpovídat i opatření, na které se policisté připravují,“ říká mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Podle ní tak policisté budou zajišťovat klid ve městě, bezpečnost a plynulost dopravy a chtějí zamezit případným výtržnostem fanoušků.

Do Jablonce tak dorazí pořádková policie, dopravní i kriminální služba. „V terénu budou také členové Antikonfliktního týmu, kteří budou důležitým komunikačním prostředníkem pro ukrajinské fanoušky,“ dodala mluvčí.

V okolí stadionu budou také dopravní omezení, policisté doporučují se Střelnici úplně vyhnout. „Z tohoto důvodu dojde v pozdních odpoledních a večerních hodinách k omezení dopravy na ulici Turnovská, Pražská, Vrkoslavická, U Stadionu i přilehlých komunikacích. Policisté budou stovky fanoušků pravděpodobně doprovázet přímo na stadion,“ uvedla Sochorová.

Podle ní do Jablonce velmi pravděpodobně dorazí i řada fanoušků Dynama bez vstupenek. „Z tohoto důvodu bude v ulicích Jablonce nad Nisou zvýšený počet policistů z pořádkových sil, kteří budou monitorovat situaci ve městě a dohlížet na veřejný pořádek,“ uzavřela.

Autoři | Foto

Štítky FK Jablonec, Dynamo Kyjev, fotbal, fanoušci, policie, Jablonec nad Nisou, FK Dynamo Kyjev, Česko, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Jablonce přijede Dynamo Kyjev. Dorazí stovky ukrajinských fanoušků  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.