Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Liga ještě nekončí. Slovan se v páteční předehrávce představí v Teplicích

Ještě tři ligová utkání odehraje v podzimní části sezony liberecký Slovan. V 17. kole jede na stadion Teplic, kde se mu dlouhodobě příliš nedaří. Vyhrál tam naposledy v roce 2016 a byla to výhra ojedinělá. Teplice ale aktuálně neprožívají dobré období. Zápas začíná v 18 hodin.

Slovan v posledním kole odehrál výborný zápas s mistrovskou Plzní. Jednoznačně ji přehrál a mířil za vítězstvím, jenže nedokázal přidat druhý gól a zkušený soupeř z jediné akce vyrovnal. Slovan tak má o to větší motivaci body sebrat Teplicím. S nimi se ale libereckým fotbalistům příliš nedaří, z posledních pěti vzájemných utkání vyhráli jediné.

Chybí Petr Ševčík

Liberecké ale potkala velká komplikace. V zápase s Plzní dostal čtvrtou žlutou kartu Petr Ševčík a Slovan se tak bude muset obejít bez nejlepšího hráče. Je veřejným tajemstvím, že v zimní přestávce z klubu stejně odejde a tak si tým může vyzkoušet hru bez něj.

„Momentálně hraje ve velmi dobré formě, jeho nepřítomnost v zápase bude cítit. Ale věřím, že ho nahradíme a možná právě do tohoto zápasu vytáhneme i nějaký trumf,“ řekl asistent trenéra Liberce Branislav Sokoli.

Teplicím se nedaří

Teplickým se v posledních kolech nedaří, zdá se, že je vykolejila i aféra z písní středopolaře Kučery. V zápase na Dukle dostali dva hráči červenou kartu a během i po zápase bylo hodně emocí.

„Musíme hrát nebojácně, agresivně, protože Liberec není vůbec špatný soupeř. Má dobré, běhavé a fotbalové hráče. Musíme hlavně chytit začátek, bude to o prvním poločase,“ myslí si teplický Jakub Hora.

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, Fortuna liga, Teplice, FK Teplice, Plzeň 2-Slovany, FC Viktoria Plzeň, Petr Ševčík, Bílí Tygři Liberec, FK Dukla Praha, Jakub Hora

Liga ještě nekončí. Slovan se v páteční předehrávce představí v Teplicích  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.