Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Další teplická prohra. Slovan inkasoval už ve třetí minutě a na obrat neměl

Další typický zápas odehráli v Teplicích Liberečtí fotbalisté. Nedařilo se jim, a za celý zápas měli prakticky jedinou gólovou šanci. Hrál se nezáživný zápas před slabou návštěvou, vítězně z něj nakonec vyšli domácí, kteří vyhráli gólem Hory ze třetí minuty.

Začátek byl pro hosty jako ze zlého snu. Oscar špatně rozehrál a jeho přihrávku vystihl Trubač. Ten pak vyslal Horu, který prostřelil Nguyena.

Liberec pak vypadl z role a domácí byli jasně lepší. Po půl hodině měl na noze gól Trubač, bránu ale přestřelil. Liberec hrál pomalu a k bráně se prakticky nedostal.

Až druhá půle přinesla alespoň nějaké šance. Pojistit vedení ale mohli domácí. Krob položil centr na hlavu Kučery, ten ale v dobré pozici trefil jen gólmana Nguyena. Po 66 minutách měli gólovku opět domácí a opět u toho byl Trubač, který poslal do vápna Hyčku, ten ale trefil Nguyena.

Pak konečně přišly dvě šance hostí, nejprve Koscelník osamoceně hlavičkoval, jenže ani netrefil bránu. A pak měl Liberec největší šanci. Potočný vyslal Pázlera, jeho střelu ale vychytal Grigar.

Jenže potom už hosté nic dalšího nevymysleli a zápas tak skončil vítězstvím Teplic 1:0.

FK Teplice - Slovan Liberec1:0 (1:0)

Branka: 3. Hora. Žluté karty: 61. Čmovš, 72. Vaněček - 59. Hybš, 83. Pešek. Rozhodčí: Matějček - Caletka, Šimáček. Diváci: 1187

FK Teplice: Grigar - Vondrášek, Čmovš, Král, Krob - Hora, Ljevakovič (C), Kučera, Hyčka (75. Luts) - Trubač (88. Hošek), Vaněček (72. Červenka)
FC Slovan Liberec: Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Potočný, Breite (C), Oscar (77. Malinský), Pešek - Mara (46. Pázler) - Aarons (70. Oršula)

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, Fortuna liga, Teplice, FC Slovan Liberec, FK Teplice, Bílí Tygři Liberec

Další teplická prohra. Slovan inkasoval už ve třetí minutě a na obrat neměl  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.