Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Slovan zakončí podzim výjezdem do Prahy. V sobotu se představí na Bohemce

Zápasem v pražských Vršovicích zakončí liberečtí fotbalisté podzimní část fotbalové ligy. A budou si chtít vylepšit náladu i bodové konto, vždyť v minulých dvou zápasech vyšli naprázdno. Body ale potřebují i domácí Bohemians, kterým závěr podzimu také vůbec nevychází.

První měření sil těchto klubů skončilo U Nisy remízou. A hosté byli hodně naštvaní, protože jim asistent rozhodčího vzal regulérní gól špatně odmávaným ofsajdem.

Liberec proti Teplicím musel nasadit několik náhradníků, se zraněním se perou Koscelník nebo Hybš, do Prahy už navíc nepojede Ševčík, který přestupuje do Slavie a v posledním utkání s Opavou dostal červenou kartu.

Chybět bude i střelec jediného gólu proti Opavě Roman Potočný, který právě ve zmíněném zápase dostal už osmou žlutou kartu.

„Počítám, že to bude hodně bojovné, běhavé utkání. Ostatně jako je to vždy, když hrajeme s Libercem. Prezentují se podobným stylem jako my. Hodně běhají a presují,“ řekl pro klubový web domácí trenér Martin Hašek.

Utkání Bohemky s Libercem začíná v Ďolíčku s úderem sobotní 15. hodiny. Hlavním rozhodčím bude Pavel Julínek. Na čarách mu bude asistovat Marek Podaný a Michal Pfeifer. Čtvrtým sudím bude Tomáš Klíma.

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, Fortuna liga, Bohemians, Bohemians 1905, Vršovice, Bílí Tygři Liberec, podzim, SFC Opava, FK Teplice, SK Slavia Praha, Roman Potočný, Martin Hašek, Lužická Nisa

Slovan zakončí podzim výjezdem do Prahy. V sobotu se představí na Bohemce  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.