Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Slovan odehrál první přípravu. Hattrickem se proti Neugersdorfu uvedl Chorvat Musa

Po kondičním soustředění na Kypru se tento týden Slovan připravoval v domácích podmínkách. A v pátek dopoledne si zahrál první přípravný duel proti Neugersdorfu. Liberečtí vyhráli 5:0, hattrickem se blýsk nováček Petar Musa, který přišel ze Slavie.

Do obou poločasů nastoupila vždy jiná jedenáctka, trenér tak mohl v akci vidět celý kádr, včetně odchovanců z juniorky. Slovan byl po celý zápas aktivnější, v první půli se ale prosadil pouze kapitán Breite, který dostal povedenou přihrávku od Kamso Mary a skóroval.

Další branky pak liberečtí fotbalisté přidali až po změně stran. A bylo to velké představení mladého chorvatského útočníka Musy. Ten se trefil poprvé už po pěti minutách druhé půle, kdy doklepl do sítě Hybšovu nahrávku. V 78. minutě přidal stejný hráč druhý gól, když se objevil sám přd brankářem a nezaváhal.

O dvě minuty později se pěknou ranou trefil junior Vrabec, poslední slovo ale měl opět Musa, když i tentokrát se ocitl tváří v tvář soupeřovu brankáři.

Slovan v pátek čeká ještě klubový ples, v pondělí už pak zamíří na soustředění do Turecka. Trenér Hornyák by do Turecka rád vzal dvě posily. Jejich jména ale nespecifikoval. 

Slovan Liberec - Neugersdorf 5:0 (1:0)

Branky: 50., 78., 81. Musa, 32. Breite, 80. Vrabec

FC Slovan: 1. poločas: Nguyen - Mikula, Karafiát, Lehoczki (44. Kačaraba), Fukala - Gembický, Breite, Mara, Nešický, Potočný - Pázler 2. poločas: Vliegen - Koscelník, Kačaraba, Vukliševič, Hybš - Oršula, Oscar, Yu, Vrabec, Pešek - Musa

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, příprava, Neugersdorf, FC Slovan Liberec, SK Slavia Praha, Kypr, Turecko, banánovník

Slovan odehrál první přípravu. Hattrickem se proti Neugersdorfu uvedl Chorvat Musa  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.