Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

VIDEO: Elvis nedorazil na zápas, vrací se do Liberce. Sebevědomí mi nedovolí hrát druhou ligu, vzkázal

Překvapivý vývoj nabralo plánované hostování Elvise Mashikeho v Českých Budějovicích. Čtyřiadvacetiletý hráč po týdnu na jihu Čech poslal trenéru Dynama videozprávu, že jeho sebevědomí mu nedovolí hrát druhou ligu a bez další omluvy nedorazil na zápas. Nyní by se měl připravovat s juniorkou Slovanu.

Mashike měl odehrát druhý poločas sobotní přípravy s Příbramí, jenže vůbec nepřišel. Sbalil si věci a odjel do Liberce. Trenéru Horejšovi pouze zaslal videozprávu, že jeho sebevědomí mu nedovoluje hrát druhou ligu.

Už ho nechceme

„Elvis u nás tedy vydržel pět dnů. Po tom, jak se v klubu za tuto dobu prezentoval a jak se zachoval v sobotu, již o jeho služby ani nemáme zájem. Tohle bohužel nebyl ten Elvis, kterého jsme v roce 2017 přivedli z třetiligového Vltavínu a který nám v loňské sezoně svými góly hodně pomohl," řekl generální manažer Dynama Martin Vozábal.

Mladý hráč by se měl nyní opět připravovat v Liberci. „Vzniklá situace se bude dál řešit," řekl k případu sportovní ředitel Slovanu Zdeněk Koukal s tím, že Mashike bude nejspíš přeřazen do juniorky.

Mashike přišel do Liberce v létě právě z Českých Budějovic. Během podzimní části vstřelil jeden gól. Po příchodu Libora Kozáka mu klub našel hostování opět na jihu Čech, dlouho ale nevydrželo.

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, příprava, Elvis, Mashike, FC Slovan Liberec, SK Dynamo České Budějovice, Česko, 1. FK Příbram, Zdeněk Koukal, Martin Vozábal, Libor Kozák

VIDEO: Elvis nedorazil na zápas, vrací se do Liberce. Sebevědomí mi nedovolí hrát druhou ligu, vzkázal  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.