Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Třetího ročníku Memoriálu Adama Martenka se zúčastnilo tři sta mladých hráčů

V neděli skončil třídenní maratón v halové kopané mládeže, v pořadí už 3. ročník Memoriálu Adama Martenka, který pořádala TJ Starý Harcov Liberec. Ten se hrál na počest tragicky zesnulého fotbalisty VTJ Rapid Adama Martenka.

V hale Technické univerzity ve Starém Harcově se odehrály v pátek zápasy v kategorii základních škol, kdy trofej pro vítěze od sklářských mistrů z Preciosy poprvé vyhrála ZŠ Dobiášova.  Stříbrnou příčku obsadila ZŠ Sokolovská a bronz patří ZŠ Lesní.

V sobotu taktéž na palubovce haly Technické univerzity nastoupily proti sobě týmy mladších žáků a tím nejlepším byli mladí hráči Jiskry Mimoň. Na druhém místě skončil tým Varnsdorfu a 3. bronzovou pozici i bramborovou medaili získali kluci z VTJ Rapid, který se aktivně podílel na uspořádání turnaje.

V neděli se turnaj přesunul do sousedního Jablonce n/N, kde v Městské hale proběhly boje v kategorii starších žáků a starší přípravky. Za starší žáky byl nejúspěšnějším týmem Sokol Ruprechtice, Slovan Hrádek pak ovládl turnaj v kategorii přípravek.

Stejně jako v minulém ročníku byla příjemným překvapením návštěva 2 hráčů FC Slovan Liberec Karla Knejzlika a Oscara, kteří předali klukům ceny a na závěr jim podepsali kalendáře a kartičky.

Chřipková epidemie si vybrala i zde svou daň v podobě neúčasti 2 týmů i oslabením týmu pořadatelů turnaje. Přes to se turnaje zúčastnilo celkem 30 týmů ve 4 kategoriích, tedy se účastnilo na 300 mladých hráčů od 9-15 let.

Autoři | Foto Memoriál Adama Martenka

Štítky memoriál, adam martenek, fotbal, Liberec, FC Slovan Liberec, Preciosa, FK Varnsdorf, FK Baumit Jablonec, Liberec XV-Starý Harcov, Ceny Oscar

Třetího ročníku Memoriálu Adama Martenka se zúčastnilo tři sta mladých hráčů  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.