Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Slévačům se dařilo na fotbale

PR článek

Ze slévárny rovnou na pažit! Jak jde dohromady práce v liberecké DGS a fotbal? O tom se tamní zaměstnanci přesvědčili v pátek 8. února. V míčovně libereckého Sport Parku totiž proběhl P.J. Art Cup 2019, kterého se zúčastnilo osm firemních týmů z regionu. A jak si slévárenští přeborníci, kteří jsou zvyklí se potit u těžké, ale poctivé práce, vedli? Vybojovali skvělé třetí místo!

„Na internetu jsem narazil na to, že se bude pořádat turnaj firem, tak mě napadlo se přihlásit,“ říká Petr Horáček, kapitán týmu DGS. „My kluci seřizovači, údržbáři a slévači ve volném čase hrajeme fotbal v různých okresních soutěžích. Řekli jsme si, že by bylo super si zasoutěžit, firma za nás zaplatila startovné a nechala nám udělat vlastní dresy. Nikdo z nás ale nečekal, že se dostaneme mezi nejlepší tři!“

K mančaftu fortelných chlapů z výroby se přidaly i posily z odborných pozic. Ačkoliv to byl první takový turnaj, kterého se fotbalový tým ze slévárny zúčastnil, úspěch pozitivně nakopl nejen hráče, ale i vedení firmy. To hodlá sportovní aktivity svých zaměstnanců podporovat v co možná nejvyšší míře. „Turnaj jsme si fakt užili, bylo to skvělé. Skvělá atmosféra, vyrovnané týmy, určitě bychom si s týmem, který jsme dali ve fabrice dohromady, chtěli zase zahrát,“ dodává Petr Horáček.

A vypadá to, že jeho slova dopadnou na úrodnou půdu. DGS chce ještě letos zorganizovat vlastní fotbalové turnaje, ve kterých její tým vyzve mužstva z obcí libereckého regionu! Samotný zápas pak má být doplněn táborákem s buřty a další zábavou. Kromě sportovních zážitků jde totiž také o to, aby se lidé společně sešli, poznali se a byli si vzájemně blíž. A při té příležitosti si třeba popovídali o tom, jak je to na Liberecku s prací. Protože jak je vidět, když se chce, jde dohromady všechno: práce ve slévárně i „kariéra“ fotbalisty. Tak sportu a dobré práci zdar!

Foto DGS Liberec

Štítky DGS, fotbal, turnaj, P.J. Art Cup 2019, Petr Horáček

Slévačům se dařilo na fotbale  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.