Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Slovan hraje netradičně už v pátek. Doma vyzve pražskou Duklu

Jsou sice poslední, jaro ale začali výkony, které budí pozornost. Pražská Dukla nejprve remizovala s Baníkem a v minulém kole dvakrát vedla nad Spartou. Nyní se poprvé na jaře představí venku, pod Ještědem narazí na liberecký Slovan, který nejprve přejel Příbram a pak prohrál v Ostravě. Hraje se od 18 hodin.

Slovan i po poslední prohře drží sedmé místo, zespodu se ale tlačí Slovácko, které už má jen bod ztrátu. V případě výhry nad Duklou by se ale mohl posunout na šestou příčku, kterou zatím drží Zlín. Tím by se dostal do skupiny, která si zahraje o titul a v nadstavbové části by ho čekalo pět atraktivních duelů s Spartou, Slavií či Plzní.

Trenér Hornyák bude mít k dispozici Oscara, který v Ostravě nehrál kvůli čtyřem žlutým kartám. Naopak poradit si bude muset s absencí stopera Karafiáta, který právě v Ostravě čtvrtou žlutou dostal. Nahradit by ho tak mohl mladík Lehoczki nebo dalš stoper Vuklišević.

Na domácím hřišti má Slovan s Duklou dobrou bilanci, neprohrál s ní poslední čtyři utkání. Historicky si vede o chlup lépe Dukla - ze sedmnácti utkání sedmkrát vyhrála a šestkrát prohrála.

Slovan už bude moci nasadit také novou posilu, brankáře Knoblocha z Pardubic, ten ale nejspíš bude krýt záda Nguyenovi. 

Zápas začíná v 18 hodin, odřídí ho rozhodčí Pechanec.

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, Fortuna liga, Dukla, Plzeň 2-Slovany, Ostrava, Příbram, Ještěd, Zlín, Slovácko, Plzeň

Slovan hraje netradičně už v pátek. Doma vyzve pražskou Duklu  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.