Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Riziková Sparta. Policie se připravuje na příjezd pražských fanoušků

Jeden z nejatraktivnějších zápasů jara se blíží. Už v sobotu přivítá liberecký Slovan pražskou Spartu. Čeká se vyhecovaný duel plný soubojů. Na náročnou službu se ale připravují i policisté, kteří očekávají stovky fanoušků pražského klubu.

„Na základě získaných informací jsme utkání vyhodnotili jako vysoce rizikové,” řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Fanoušci hostujícího celku by měli do města pod Ještědem přijet jak v rámci organizovaných skupin autobusy a vlaky, tak také po vlastní ose osobními automobily. „Všechny návštěvníky, kteří na fotbalový zápas přijedou, žádáme, aby parkovali jen na místech k tomu určených a respektovali dopravní značení. Provoz v tuto dobu bude řízen policisty a městskými strážníky. Pro fanoušky hostí je určen vchod na stadion ze strany od ulice Chrastavská,” dodal mluvčí.

Podle něj budou v ulicích policisté z Libereckého kraje včetně Krajské pořádkové jednotky, členů Antikonfliktního týmu, policistů z Dopravního inspektorátu či kynologů se služebními psy. „Připraveni jsou také strážníci Městské policie Liberec a pracovníci pořadatelské služby a bezpečnostní agentury, kteří budou provádět důkladnou prohlídku u návštěvníků utkání, při vstupu na stadion. Jakmile bude mít někdo při vstupu na stadion u sebe pyrotechniku nebo bude pod vlivem alkoholu, nebude na stadion vpuštěn,” upozornil Robovský.

Zápas se Spartou se hraje v sobotu od 17 hodin.

Autoři | Foto

Štítky Slovan Liberec, Fortuna liga, Sparta, policie, Ještěd, Liberecký kraj

Riziková Sparta. Policie se připravuje na příjezd pražských fanoušků  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.