Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Překvapení v Edenu. Breiteho gól posvětilo video a Slovan veze domů bod

Liberecký Slovan vyválčil bod proti favoritovi Slavii Praha. V 26. kole první fotbalové ligy šli domácí do vedení, Liberec ale dokázal vyrovnat, když gól Breiteho musel hlavní rozhodčí uznat po zásahu videa.

Slovan nezačal vůbec špatně a v sedmé minutě mohl jít dokonce do vedení. Centr propadl až k Potočnému, který vypálil a trefil tyč Kolářovy brány. Pak už se ale více prosazovali domácí, nejprve Traoré přestřelil, ránu Stocha zkrotil Nguyen a v obrovské šanci zaváhal Deli, který hlavou netrefil bránu. 

I v druhém poločase měla Slavia více příležitostí, většinou ale ztroskotávala na výtečném Nguyenovi, který si poradil se střelami Hušbauera i Coufala. Nestačil až v 70. minutě na exkluzivní volej Bořila – 1:0.

Slavia se ale z vedení neradovala dlouho. O dvě minuty později zahrál Potočný roh, Fukala ho prodloužil a Breite míč uklidil do sítě. Mával se sice ofsajd, videorozhodčí ale gól posvětil – 1:1.

Slavia se pak hnala za vyrovnáním, Nguyen ale svůj tým podržel a Liberec si tak z Edenu veze bod.

Slavia Praha - Slovan Liberec 1:1 (0:0)

Branky: 69. Bořil – 72. Breite. Žluté karty: 54. Zmrhal – 34. Kozák, 47. Malinský, 80. Karafiát. Rozhodčí: Machálek – Kotík, Batík. Diváci: 16217.

SK Slavia Praha: Kolář – Coufal, Kúdela, Deli, Bořil – Souček, Traoré (79. Olayinka) – Masopust (46. Hušbauer), Stoch, Zmrhal (66. Van Buren) - Škoda (C)
FC Slovan Liberec: Nguyen – Fukala, Kačaraba, Karafiát, Hybš – Breite (C) (90. Vuklišević), Oscar – Malinský (76. Koscelník), Potočný, Pešek (58. Oršula) – Kozák

Autoři | Foto FC Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, Fortuna liga, Slavia, FC Slovan Liberec, Stadion Eden, HC Slavia Praha, Bílí Tygři Liberec, SK Slavia Praha, HC Škoda Plzeň

Překvapení v Edenu. Breiteho gól posvětilo video a Slovan veze domů bod  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.